Silvara

aikuinen (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Silvara on vilkas ja viehättävä kissaneiti. Sen hurmaavuutta ei suinkaan vähennä samettinen harmaa turkki.

15.10.2018 Lokakuun puolessavälissa koitti Silvaralle ja Lauranalle suuri päivä. Lähes vuoden odottelin jälkeen ne saivat yhteisen kodin Helsingistä.

3.5.2018 Silvara on kehittynyt huimasti puolessa vuodessa. Se on ruvennut sylikissaksi. Jos silittävä käsi ei tytön mielestä ahkeroi riittävästi, se saattaa napata hihasta kiinni ja vetää hampaillaan käden takaisin hommiin.

7.4.2018 Laurana ja Silvara ovat olleet hoidossa jo useamman kuukauden ajan. Ne ovat kotiutuneet hoitajalle mukavasti. Molemmat tytöt ovat osoittautuneet erittäin seurallisiksi ja herttaisiksi tyypeiksi.

2.2.2018 Silvara syntyi isohkoon kissapopulaatioon, josta se muuttivat Rekku Rescuen hoitokotiin omaa kotia etsimään. Luonteeltaan Silvara on vilkas, utelias ja leikkisä neitokainen. Kun luottamus on saavutettu, se suhtautuu ihmiseensä rakastavasti. Se kehrää, puskee ja jopa nuolee tärkeiden ihmistensä käsiä. Silvara rakastaa läheisyyttä, eikä tunnu kyllästyvän silityksiin koskaan. Silvaraa vaivaa kissoille varsin tyypillinen hammassyöpymä. Sen hampaiden kuntoa tuleekin seurata säännöllisesti ja tarvittaessa poistattaa huonokuntoiset hampaat. Silvara suhtautuu ystäväänsä Lauranaan suojelevasti. Kun kaverille joutuu vaikka antamaan lääkettä, pyrkii Silvara tulemaan väliin. Nämä kaksi muuttavatkin uuteen kotiin yhdessä.