Rekku-kummi -kuukausilahjoitus

Tule Rekku-kummiksi ja auta meitä auttamaan joka kuukausi.

Rekku Rescuen työ apua tarvitsevien kissojen ja koirien hyväksi rahoitetaan lähes kokonaan yksityishenkilöiden lahjoituksilla. Säännölliset kuukausilahjoitukset mahdollistavat suunnitelmallisen ja pitkäjänteisen toiminnan.

Viime vuonna kauttamme sai kodin 154 kissaa ja 39 koiraa. 387 kissaa steriloitiin avullamme. Sen tekivät mahdolliseksi lahjoittajamme. Liity nyt mukaan tukijoukkoomme!

Kuukausittaisen lahjoituksesi summan voit itse vapaasti valita, ja myös eräpäiväksi on kaksi vaihtoehtoa. Lahjoituksesi käytetään aina siihen, mihin on suurin tarve, kuten rokotuksiin, sterilointeihin ja muihin eläinlääkärikuluihin sekä eläinten ruokaan ja välttämättömiin tarvikkeisiin.

Rekku-kummina saat uutiskirjeemme noin kuusi kertaa vuodessa sekä lisäksi vuosittain kummien oman uutiskirjeen, jossa kerromme, mitä kuukausilahjoituksilla on saatu aikaan.

Täytä lomake ja ryhdy eläinten auttajaksi!

Avaa lomake
X

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat ohjeet tähän osoitteeseen.


    Voit lukea lisää Rekku Rescue ry:n tietosuojakäytännöistä täältä.

    Minulle saa lähettää eläinsuojeluyhdistys Rekku Rescue ry:n uutiskirjeenMinulle ei saa lähettää eläinsuojeluyhdistys Rekku Rescue ry:n uutiskirjettäMinulle tulee jo Rekku Rescue ry:n uutiskirje


    Valitse kumpana eräpäivänä haluat maksaa kuukausilahjoituksen