Leikkauskampanjat

Rekku Rescue järjestää maatiaiskissojen leikkauskampanjoita eri puolella Suomea. Tuetut leikkauskampanjat on suunnattu vähävaraisille henkilöille, jotka huolehtivat hyvin lemmikeistään, mutta joiden taloudellisessa tilanteessa on tapahtunut jokin yllättävä muutos kissan hankinnan jälkeen.

HUOM! Avustus ei ole tarkoitettu rotukissoille, kissanpennuille, kissan hankintahetkeen eikä siihen, että jo valmiiksi haastavaan taloudelliseen tilanteeseen otetaan uusi kissa. Eläintä hankittaessa pitää olla  suunniteltu, miten rahat riittävät eläimen eläinlääkärikuluihin ja hyvään hoitoon. Avustusta voi hakea tilanteeseen, jossa taloustilanne on muuttunut kissan hankinnan jälkeen yllättävän elämänmuutoksen, kuten sairauden tai työttömyyden myötä.

Leikkaukset toteutetaan yhteistyössä paikallisten eläinlääkäreiden kanssa. Kampanjoissa yhdistys tarjoaa mahdollisuuden kissan kastrointiin tai sterilointiin pienellä omakustannushinnalla. Tällä hetkellä kampanjat ovat käynnissä yhteistyöeläinlääkäreidemme kanssa Akaalla, Alavudella, Askolassa, Espoossa, Eurassa, Helsingissä, Hämeenlinnassa, Iissä, Ilomantsissa, Juvalla, Jämsässä, Kankaanpäässä, Kauhavalla, Kemiössä, Keravalla, Kirkkonummella, Kokemäellä, Kurussa, Lapualla, Lempäälässä, Liperissä, Maalahdessa, Mikkelissä, Nivalassa, Nummelassa, Närpiössä, Oulussa, Pieksämäellä, Rantasalmella, Raumalla, Rovaniemellä, Saarijärvellä, Salossa, Savonlinnassa, Siilinjärvellä, Simossa, Sipoossa, Sulkavalla, Tampereella, Tervolassa, Torniossa, Turussa, Uudessakaupungissa, Vaasassa, Vammalassa ja Virroilla. 

Leikkausten tuetut hinnat kampanjoissa ovat: kastraatio 40 euroa ja sterilaatio 60 euroa. Hintoihin sisältyy mikrosiru, joka rekisteröidään Kissaliittoon tai Siruhaku.fi-palveluun klinikasta riippuen. Kissan tulee painaa vähintään kaksi kiloa.

Päästäksesi mukaan kampanjaan ota yhteyttä ensin Rekku Rescueen lomakkeen kautta. Kun olemme käsitelleet hakemuksesi, saat sähköpostilla vastauksen joko sen hyväksymisestä tai hylkäämisestä. Hyväksynnän jälkeen saat ensin ohjeet omavastuuosuuden maksamiseen ja maksun jälkeen ajan varaamiseen yhteistyöeläinlääkäriltämme. Ajanvarauksen yhteydessä saat eläinlääkäriltä ohjeet mitä huomioida ennen leikkausta.

Leikkauskulu on todennäköisesti pienin eläinlääkärikulu kissasta sen elämän aikana, joten älä ota kissaa hetken mielijohteesta vaan varaudu sen hankintaan huolella myös taloudellisesti.

Tiesitkö, että leikkaamaton kissapari voi tuottaa 8 vuodessa yli 780 000 jälkeläistä? Kissapopulaatioksi kutsutaan ryhmää kissoja, jotka lisääntyvät keskenään hallitsemattomasti. Näitä populaatioita on Suomessa paljon, ja niitä haluamme ennaltaehkäistä ja auttaa ratkaisemaan. Jos sinulla on useampi kissa ja olet huolissasi tilanteesta tai kaipaat tukea ja neuvoja, ota rohkeasti yhteyttä niin mietitään yhdessä ratkaisua.

Täytä lomake hakeaksesi mukaan leikkauskampanjaan

Avaa lomake

Hae leikkauskampanjaan

  Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


  Varmistathan että haet oikean paikkakunnan leikkauskampanjaan, hyväksyttyä hakemusta ei voi jälkikäteen siirtää toiselle paikkakunnalle.  Voit hakea enimmillään kolmen kissan leikkausta samalla lomakkeella.

  Etsimme eläinlääkäreitä mukaan kampanjoihin

  Etsimme myös uusia yhteistyöeläinlääkäreitä tavoitteena laajentaa leikkauskampanjat kattamaan yhä useampia paikkakuntia ja ennen pitkää koko maan. Voit olla vastavalmistunut tai jo alan konkari, toimia omalla klinikalla tai toisen palveluksessa. Tärkeintä on, että haluat olla mukana varmistamassa, että tulevaisuudessa jokainen kissanpentu syntyy toivottuna.

  Ota yhteyttä ja kysy lisää! Aktiiviimme Katja Noro vastaa mielellään, katja@rekkurescue.com.