Apua tarvitsevan eläimen sponsoriksi

Osa Rekku Rescuen hoivissa olevista kissoista ja koirista joutuu odottelemaan omaan kotiin pääsyä syystä tai toisesta tavanomaista kauemmin. Nämä eläimet ovat usein kovia kokeneita, mutta vähemmälle huomiolle jääviä. Voisitko sinä tukea tällaisen kissan tai koiran hoitoa hänen omana sponsorinaan?

Sponsoriohjelman eläimillä voi olla esimerkiksi pitkäaikaista ja/tai kallista hoitoa vaativia sairauksia tai he voivat olla hyvin arkoja ja kotikissan tai -koiran tavoille opetteleminen kestää heillä kauan. Adoptoitaessa perittävä kulukorvaus ei näiden eläinten osalta kata yleensä edes murto-osaa eläimen hoitokuluista. Myös parantumattoman sairauden tai hyvin korkean iän vuoksi yhdistykselle niin sanottuun saattohoitoon jäävät eläimet kuuluvat tähän ryhmään.

Eläinsuojeluyhdistyksenä haluamme antaa jokaiselle eläimelle mahdollisuuden. Tule mukaan auttamaan siinä! Sponsorina tuet valitsemasi eläimen taivalta uuteen, parempaan elämään ja pääset samalla seuraamaan sitä tiiviisti.

Sponsorina päätät itse, minkä sponsoria etsivän kissan tai koiran hoitoon haluat kohdentaa lahjoituksesi. Saat meiltä sähköpostilla viikoittaisen päivityksen, joka sisältää eläimen tuoreimmat kuulumiset sijaiskodista, valokuvia ja joskus myös videoita sekä muuta mahdollista eläimeen ja esimerkiksi hänen sairautensa hoidon edistymiseen liittyvää tietoa.

Liity nyt sponsoriksi!

Sponsoria etsivät kissat

Sponsoria etsivät koirat

Jokaisen sponsoria etsivän eläimen sivulla on lomake, jonka täyttämällä ilmoittaudut eläimen sponsoriksi. Sponsorikoordinaattorimme ottaa tämän jälkeen sinuun sähköpostitse yhteyttä viikon sisällä ja antaa ohjeet sponsorilahjoitusten tekemiseksi.

Sponsorointilahjoitukset maksetaan kerran viikossa ja voit itse valita sinulle sopivan summan (vähimmäislahjoitus on 8 euroa viikossa). Ensisijainen maksutapa on MobilePay, mutta myös tilisiirto on mahdollinen. Halutessasi voit maksaa myös useamman viikon lahjoituksen kerralla. Sponsorointisuhde alkaa heti ensimmäisestä maksusta, jolloin saat saman viikon sunnuntaina sähköpostiisi ensimmäiset eläimen kuvat ja kuulumiset. Sponsorointisuhteen lopussa saat sähköisen kunniakirjan sponsorina toimimisesta.

Sponsorointi päättyy viimeistään eläimen saadessa oman kodin tai jostain syystä menehtyessä. Voit myös lopettaa sponsoroinnin koska tahansa ilmoittamalla siitä sponsorikoordinaattorille.

Sponsorina aloittaessasi hyväksyt sponsorisuhteen ehdot. Sponsorina toimiminen ei oikeuta saamaan yllä mainittujen kuulumisten lisäksi muita tietoja, kuten tietoja eläimen tulevasta omistajasta. Sponsorointi ei myöskään ole suora väylä eläimen adoptoimiseen, vaan sponsoria koskee sama hakuprosessi ja -kriteerit kuin muitakin kotiehdokkaita, mikäli hän on halukas adoptoimaan eläimen. Yhdellä eläimellä saattaa olla useampi sponsori samanaikaisesti.

Sponsorointi keskittyy kerralla yhteen eläimeen tai esimerkiksi yhdessä kotia etsivään kaksikkoon ja se on yleensä selvästi lyhytaikaisempaa kuin Rekku-kummina eli kuukausilahjoittajana toimiminen. Lue täältä lisää Rekku-kummiudesta.