Tavaralahjoitukset

Rekku Rescuen kotihoitopaikoissa Suomessa ja yhteistyötarhoillamme Virossa kuluu valtavia määriä eläintenruokaa. Otamme mielellämme vastaan laadukasta koiran- ja kissanruokaa lahjoituksena. Erityisesti penturuoasta on usein pulaa. Lisäksi eläinten lääketarpeita, kuten Axilur-matolääkettä tarvitaan.

Kodittomille eläimille voi lahjoittaa myös leluja ja kaikenlaista muuta koiriin tai kissoihin liittyvää ehjää ja siistiä tavaraa. Pehmikkeitä (lakanoita ja pyyhkeitä yms.) emme tällä hetkellä tarvitse.

Kun olet saanut valmiiksi erän lahjoitustavaraa, ota yhteyttä lahjoitusvastaavaamme sopiaksesi lahjoituksen toimittamisesta, lahjoitukset@rekkurescue.com.

Voit myös toimittaa lahjoituksen suoraan johonkin seuraavista myymälöistä, jotka ovat lupautuneet toimimaan lahjoitustemme vastaanottopisteinä:

Megaeläin Itäkeskus
Itäkatu 7
00930 Helsinki

Megaeläin Iso Omena
Piispansilta 11, pysäköintitaso -1
02230 Espoo

Musti ja Mirri Espoo Suomenoja
Portti 1-5
02270 Espoo

Musti ja Mirri Tuulos
Kauppakeskus Tuulonen, Tuulosentie 1
14810 Tuulos

Peten koiratarvike
Kauppakeskus Veska, Saapastie 2
33950 Pirkkala

Koira- ja kissakoulu Heiluva Häntä
Höyläämötie 18 C
00380 Helsinki

Rekku Rescuelle voit tehdä lahjoituksen myös tilaamalla tuotteita yhdistykselle suoraan haluamastaan verkkokaupasta. Ennen tilauksen tekemistä ota yhteyttä erja@rekkurescue.com sopiaksesi tilauksen toimituksesta.

Tavaraa kirpputorille

Rekku Rescuella on myyntipaikkoja useilla kirpputoreilla. Voit lahjoittaa sinulle tarpeetonta, laadukasta tavaraa meille myytäväksi eläinten hyväksi. Ota yhteyttä kirppistoiminnan yhteyshenkilöömme lahjoitukset@rekkurescue.com.