Adoptio

Adoptoisinko lemmikin?

Lemmikin adoptioprosessi

Löydettyäsi sivuiltamme sinua kiinnostavan eläimen, ota yhteyttä eläimen yhteyshenkilöön sen ilmoituksessa olevan ohjeen mukaisesti. Kerro tiedustelulomakkeessa (kissat) tai s-postilla (koirat) mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi ja elämäntilanteestasi.

Kotihoidossa oleviin eläimiin käydään sovitusti tutustumassa kotihoitopaikassa. Kotihoitajat eivät kuljeta eläimiä nähtäväksi vaan niitä mennään itse paikan päälle katsomaan. Myös Virossa sijaitseville tarhoille on mahdollisuus lähteä tutustumaan eläimeen.

Kodin löydyttyä eläin varataan, sen luovutuksesta sovitaan, siitä maksetaan kulukorvaus yhdistyksen tilille ja allekirjoitetaan sähköinen luovutussopimus yhteyshenkilön ohjeiden mukaisesti. Eläin luovutetaan vasta, kun tosite maksusta on saatu ja luovutussopimukset allekirjoitettu. Huomioithan, että Virossa tarhalla oleva eläin saattaa ennen varausta löytää kodin myös Virosta.

Noudatamme eläinten maahantuonnissa Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran sisämarkkinakaupan ohjeita. Olemme rekisteröityneet eläinten maahantuojille vaadittavaan TRACES-järjestelmään (rekisteröintinumero 104/0521/2020).