Vapaaehtoistyö

Haluatko auttaa kodittomia eläimiä? Oletko kiinnostunut osallistumaan vapaaehtoisena Rekku Rescuen toimintaan? Voisitko antaa ammattitaitosi silloin tällöin käyttöömme? Rekku-tiimissä on tarjolla monenlaisia tehtäviä; alla esimerkkejä osasta.

Lue lisää ja ota rohkeasti yhteyttä! Arvostamme kaikkea apua ja kerromme mielellämme lisää vapaaehtoistyöstämme.

Sijaiskodit tarjoavat väliaikaisen kodin loppuelämän kotia etsivälle kissalle tai koiralle ja sitoutuvat eläimen hoitoon kodin etsinnän ajaksi. Yhdistys vastaa eläimen kustannuksista sekä tukee ja neuvoo sijaiskotia tehtävässään. Sijaiskotia tarjoavan on oltava täysi-ikäinen. Yhteyshenkilöt (kissat) Pauliina Snellman: kotihoitokissat@rekkurescue.com ja (koirat) Minna Monto: kotihoitokoirat@rekkurescue.com.

Täältä löydät enemmän tietoa sijaiskotina toimimisesta.

Eläinten yhteyshenkilöt ovat yhdistyksen yhteyshenkilöt sijaiskodille ja vastaavat eläinten kodinetsinnästä. Eläimen ollessa valmis muuttamaan omaan kotiinsa, laativat varaajat heistä ilmoitukset kotisivuille ja haastattelevat kotiehdokkaat. Yhteyhenkilöt (kissat) Emmi Räikkönen: emmi@rekkurescue.com ja (koirat) Minna Monto: minna@rekkurescue.com.

Kuljetusringin kuskit hoitavat esimerkiksi eläinten kuljetuksia eläinlääkäriin, hiekkojen ja ruokien kuljetuksia kotihoitopaikkoihin, kirpputoritavaroiden ja lahjoitusten vientejä varastolle sekä tapahtumiin liittyviä kuljetuksia. Kuljetusrinkiin kuuluvalla tulisi olla auto käytössään. Yhteyshenkilö Laura Pulli: laura@rekkurescue.com.

Käsityötaitajat vastaavat uusien myyntituotteiden valmistuksesta – ja halutessaan myös suunnittelusta – messuille ja muihin tapahtumiin. Mukaan kaivataan ompelu-, neulonta-, ja virkkaustaitoisia. Yhteyshenkilö Laura Pulli: laura@rekkurescue.com.

Siruttajat käyvät kotihoitopaikoissa turvasiruttamassa kissoja ja koiria sekä siruttavat eläimiä yhdistyksen tapahtumissa. Siruttajalla tulee olla suoritettuna siruttajakoulutus ja todistus pätevyydestä. Yhteyshenkilö Laura Pulli: laura@rekkurescue.com.

Tapahtumatiimi etsii porukkaansa lisää iloisia ja sanavalmiita ihmisiä. Tapahtumatiimi esittelee yhdistyksen toimintaa messuilla ja erilaisissa tapahtumissa sekä myy arpoja ja kannatustuotteita. Hyvän jauhopeukalon omaavat ovat myös tervetulleita leipomaan herkkuja myyntiin tapahtumiimme. Yhteyshenkilö Laura Pulli: tapahtumat@rekkurescue.com.

Tiedotus- ja varainhankintatiimi tarvitsee monenlaisia viestinnän osaajia, kuten mainosten tekijöitä (graafikoita), video- ja valokuvaajia sekä tekstin tuottajia. Otamme mielellämme vastaan myös uusia ideoita markkinointi- ja valistuskampanjoiden suunnitteluun sekä varainhankinnan kehittämiseen. Yhteyshenkilö Sadri Wirzenius: sadri@rekkurescue.com.

Kirpputoritempaukseen voi osallistua kuka tahansa, joka haluaa ylläpitää kirpputoripöytää Rekku Rescuen hyväksi jossain päin pääkaupunkiseutua. Yhdistys toimittaa valmiiksi hinnoitellut myyntitavarat, ja kirpparin ylläpitäjän tehtäviin kuuluu pöytien järjestyksessä pitäminen ja uuden tavaran lisääminen. Yhteyshenkilö Minna Kaitajärvi: mkaita@rekkurescue.com.

Etkö löytänyt sinua kiinnostavaa tehtävää? Liity joka tapauksessa Facebookin Rekku Rescuen vapaaehtoiset -ryhmään! Ryhmässä voit ilmoittautua tapahtumiin vapaaehtoiseksi ja seurata, ilmaantuisiko juuri sinulle sopivaa mahdollisuutta osallistua toimintaamme.

Anna ammattitaitosi käyttöömme!
Oletko eläinlääketieteen, oikeustieteen, taloushallinnon, markkinoinnin tai viestinnän ammattilainen? Voisitko antaa ammattiosaamistasi käyttöömme projektiluontoisesti tai vaihtoehtoisesti neuvoa meitä tarvittaessa alaasi koskevissa kysymyksissä? Ilmoittaudu ”ammattilaispankkiimme” ottamalla yhteyttä osoitteeseen hallitus@rekkurescue.com.

Kuva: Jore Puusa