Laurana

aikuinen (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Laurana on ujo kaunotar, johon tutustuminen vie hieman aikaa, mutta on tosiaan sen arvoista!

15.10.2018 Lokakuun puolessavälissä Lauranalla ja Silvaralla oli suuri päivä. Ne pääsivät lähes vuoden odottelun jälkeen muuttamaan yhteiseen kotiin Helsinkiin.

3.5.2018 Puoli vuotta kotihoidossa on takanapäin ja Laurana on oppinut nauttimaan silityksestä. Se päättää itse, koska on silityksen aika, mutta oikeana hetkenä nauttii ihmisen läheisyydestä.

7.4.2018 Laurana ja Silvara ovat olleet hoidossa jo useamman kuukauden ajan. Ne ovat kotiutuneet hoitajalle mukavasti. Molemmat tytöt ovat osoittautuneet erittäin seurallisiksi ja herttaisiksi tyypeiksi.

2.2.2018 Laurana syntyi isohkoon kissapopulaatioon, josta se muuttivat Rekku Rescuen hoitokotiin omaa kotia etsimään. Luonteeltaan Laurana on rauhallinen ja ujo. Sen luottamuksen voittamiseen menee oma aikansa. Tuttujen ihmisten seuraa ja hellyyttä se arvostaa. Lauranaa vaivaa kissoille varsin tyypillinen hammassyöpymä. Sen hampaiden kuntoa tuleekin seurata säännöllisesti ja tarvittaessa poistattaa huonokuntoiset hampaat. Laurana rakastaa leikkimistä ystävänsä Silvaran kanssa. Unikin maistuu parhaiten kaverin kyljessä. Etsimme näille hurmaaville neitokaisille yhteistä kotia.