Toiminta Suomessa

Pääpaino yhdistyksemme toiminnassa on suomalaisten kissojen ja koirien auttamisessa. Etsimme kodittomille eläimille koteja ja teemme ennaltaehkäisevää eläinsuojelutyötä järjestämällä kissojen leikkaustapahtumia ja eläinten sirutuspäiviä sekä tiedottamalla eläinten hyvästä hoidosta ja huolenpidosta. Teemme yhteistyötä eläinsuojeluviranomaisten, muiden eläinsuojeluyhdistysten ja löytöeläintalojen kanssa.

Toiminta Virossa

Teemme Virossa yhteistyötä usean löytöeläintarhan kanssa ja tavoitteenamme on eläinten paikallisen kodinsaannin tukeminen. Avustamme yhteistyötarhoja säännöllisesti eläinten sterilointi- ja rokotuskuluissa, toimitamme tarhoille ruoka- ja tarvikelahjoituksia, avustamme sirutusprojekteissa ja olemme mukana tukemassa tarhojen kunnostusprojekteja ja tarvikehankintoja. Autamme myös tarpeen mukaan tarhoja sellaisten koirien adoptioissa, joiden on vaikea saada koti kotimaastaan.

Yhteistyötarhamme Virossa ovat Tallinnan, Pärnun, Läänemaan, Valgan ja Viljandin löytöeläintarhat. Kaikki yhteistyötarhamme kuuluvat Viron löytöeläintarhojen yhdistykseen, Varjupaikade MTÜ:hun, joka perustettiin vuonna 2007.

Pärnu
Pärnu
Valga
Valga
Tallinna
Tallinna
Virumaa
Virumaa
Läänemaa
Läänemaa
Viljandi
Viljandi