Roach (nyk. Rontti)

1,5v (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

20.9.2021 Roach eli nykyisin Rontti löysi uuden kodin jossa hän viettää kissanpäiviä kahden kissakaverin kanssa.

***

Roach on nuorehko kollipoika joka kaipaisi kotia jossa olisi hänelle kaveriksi toinen kunnon painileikeistä tykkäävä nuori kissa.

 

9.9.2021

Roach on toissakeväinen kollipoika, joka tuli rekkujen hoiviin isommasta kissapopulaatiosta.  Hän kaipailee kovasti leikki-, paini- ja köllimiskaveria. Hän “laulelee kansojensa laulua” useamman kerran päivässä, toivoen jonkun reippaan kissan vastaavan kutsuunsa; kotihoitajan omat keski-ikäiset neitikissat vain tuhahtelevat moiselle balladille. Roach on vielä ujo poika, joka kyllä rakastaa rapsutuksia ihmiselle lämmettyään, mutta hoitotoimenpiteiden kanssa on vielä harjoiteltavaa. Paras kaveri pikkuherralle olisi reipas kolli, jonka kanssa laukata pitkin asuntoa painia kuin Marko Asell aikoinaan tai jonka kanssa mennä vierekkäin köllimään. Toisessa sijaiskodissa asuva ja kotia etsivä Jaskier on lähtöisin samasta paikasta ja voisi hyvinkin olla potentiaalinen leikkikaveri Roachille.

Koska Roach on vielä hieman arka hän toivoisi mieluusti kotia jossa ei olisi kauhean kova elämänmeno tai pieniä lapsia, mutta kuitenkin aikaa aktivoida häntä ja ymmärrystä että hän vielä harjoittelee kotikissana oloa.

Roach on kaikkiruokainen ja laatikkoasiat hoituvat mallikkaasti. Hänen toinen silmänsä vuotaa jonkin verran, mutta silmässä ei ole rakenteellista vikaa ja sama “ominaisuus” on ollut muillakin samasta paikasta lähtöisin olevilla kissoilla. Oire lieneekin seurausta virusperäisestä tulehduksesta, joka voi esim. stressin seurauksena pahentua.