Pyllerö

09/2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Rapsutuksia rakastava noin 3-4 vuotias Pyllerö-poika etsii kotia yhdessä kaverinsa Juniksen kanssa.

12.5.2022

Komea kollipoika Pyllerö vietti sijaiskodissaan ensimmäiset kuukaudet piileskellen ja ihmiskontaktia välttäen. Pyllerön opittua luottamaan kotihoitajiinsa siitä onkin kuoriutunut oikein seurallinen hurmuri. Pyllerö on kova puskemaan ja kehräämään. Se nauttii rapsutuksista, muttei juurikaan halua olla sylissä, vaikka mielellään hakeutuukin ihmisen seuraan.

Pyllerö on vasta hiljattain uskaltautunut leikkimään kotihoitajien leikittämänä, ja kaikista mieluiten se leikkii onkileluilla. Pylleröllä on valtava ruokahalu ja tähän saakka kaikki ruoka on maistunut raakaruoka mukaan lukien. Pyllerön käsittely vaatii edelleen jonkin verran harjoittelua sekä varmoja otteita käsittelijältä. Lääkitseminen sekä harjaaminen sujuvat hyvin, mutta kynsienleikkuusta Pyllerö ei pidä.

Pylleröltä on jouduttu poistamaan katkenneita sekä syöpyneitä hampaita. On todennäköistä, että Pyllerö kantaa Juniksen tavoin kalikivirusta, jonka johdosta säännölliset hammastarkastukset ovat tärkeitä. Pylleröltä todennäköisesti joudutaan myös jatkossa poistamaan hampaita, mutta hampaattomuudesta ei ole kissalle haittaa, vaan päinvastoin kivuttomalla suulla on kivempi nauttia elämästä.

Pyllerö on tottunut muihin kissoihin ja se etsiikin kotia yhdessä kaverinsa Juniksen kanssa. Kalikiviruksen vuoksi emme suosittele kissoja virusta kantamattomien kissojen kavereiksi. Pylleröllä on innostuessaan taipumusta näykkimiseen, minkä vuoksi se ei välttämättä sovellu perheeseen, jossa on pieniä lapsia.

Tämä kaksikko on hellyttävä parivaljakko ja tuo johonkin perheeseen vielä paljon iloa.

Summary in English

Pyllerö is a sweet 3-4 years old male cat, who is looking for a home with his friend Junis.

12.5.2022

This handsome boy spent his first months in the foster care home hiding and avoiding people. But after he learnt to trust his humans, he has turned into a sociable charmer. Pyllerö likes headbutting and purring and loves attention, but does not really like spending time in his human´s lap.

He likes playing with feathertoys and loves his food. Pyllerö´s new home needs to practise clipping his nails, but medicating and brushing are fine.

Pyllerö most likely has calicivirus, like his friend Junis, and several teeth have been removed because of that. Therefore regular tooth check-ups are important and it is likely that more teeth need to be removed in the future. This does not, however, harm Pyllerö in any way, it is much better to live a life without pain.

Pyllerö is looking for a home with his friend Junis. Because of calicivirus we do not recommend them to share a home with cats without the virus. Pyllerö might nibble a bit when he gets excited, which is why he is not a good choice for a family with small children. He does not want to hurt anybody though, he is just a bit unaware of what to do.

These two cats make a lovely pair and they will make someone very happy.

 

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Sadri / 0400 438 090

Soittoajat: Etukäteen sovittuna. Täytäthän ensin tiedustelulomakkeen.

sadrirekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Pyllerö

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.
    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.