Junis

01/2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Leikkisä ja suloisen seurallinen noin 2-vuotias Junis-tyttö etsii kotia yhdessä kaverinsa Pyllerön kanssa.

12.5.2022

Ihmisrakas Junis pitää silityksistä ja rapsutuksista, ja se saattaakin hakeutua syliin rapsutusten toivossa. Innostuessaan Juniksella on taipumusta pieneen näykkimiseen sekä rapsutusten että leikkien lomassa ja tästä syystä ei uudessa kodissa tulisi olla pieniä lapsia. Junis leikkii paljon itsekseen, mutta sitäkin enemmän se nauttii leikitettävänä olemisesta. Mieluisia leluja ovat laser- sekä onkilelut. Myös pallot ovat sen mieleen ja välillä se kuljetteleekin niitä suussaan.

Junis on tottunut käsittelyyn ja sijaiskodissa etenkin lääkitseminen on tullut tutuksi. Junis kantaa kissoilla yleistä kalikivirusta, minkä vuoksi siltä on jouduttu poistamaan useita hampaita. Uuden kodin tuleekin varautua säännöllisiin hammastarkastuksiin, koska on mahdollista, että hampaita joudutaan jatkossa poistamaan lisää. Kissat kuitenkin pärjäävät hyvin ilman hampaita, joten niiden poistamisesta ei Junikselle muodostu mitään ongelmaa. Päinvastoin, kun suu ja hampaat pidetään kunnossa, saa Junis elää mahdollisimman kivutonta elämää kalikiviruksesta huolimatta. Pyydämme uutta kotia tutustumaan etukäteen kissan kalikivirukseen ja voimme tästä keskustella tarkemmin mahdollisen haastattelun yhteydessä. Pentuna tapahtuneen onnettomuuden vuoksi suurin osa Juniksen hännästä on amputoitu söpöksi töpöhännäksi, mutta tämäkään ei tytön menoa haittaa.

Seurallisen luonteensa vuoksi Junis voisi sopia kotiin, jossa viihdytään paljon kotosalla eli etsimme kotia, jossa ei tarvitse olla pitkiä aikoja yksin. Junis etsii kotia yhdessä kaverinsa Pyllerön kanssa. Junis on tottunut elämään useamman kissan laumassa, mutta kalikiviruksen vuoksi emme suosittele Junista ja Pylleröä virusta kantamattomien kissojen kavereiksi.

Tässä on mahtava kisupari, joista tuleva koti tulee saamaan paljon iloa ja hellyydenosoituksia.

 

Summary in English

Junis is a about two years old playful female cat looking for a forever home with her friend Pyllerö.

12.5.2022

She loves people and cuddles and might find herself in a human´s lap asking for attention. When she gets excited, she might gently bite a bit and that is why her new home should not have small children. She loves playing, by herself and with her humans, with laser- and feathertoys and also with balls.

Junis is used to being medicated, because she has calicivirus, which is why quite a few teeth have been removed. Her new home should be prepared to regular tooth check-ups, because it is possible that more teeth will get removed in the future. Cats do, however, fine without their teeth, so this does not cause her any harm after the operations. We kindly ask the possible new home to find out more about the feline calicivirus and we can discuss this in more detail during the possible interview. Junis also has her tail amputated due to an accident she had when she was a kitten, but this neither causes her any harm.

Because Junis is so sociable, we are looking for a home where she does not have to be alone for long period of times. She is looking for a home together with her friend Pyllerö. We do not recommend Junis and Pyllerö to a home where there already are other cats, who do not carry the calicivirus.

These two lovely cats will give their new home a lot of joy and affection.

 

 

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Sadri / 0400 438 090

Soittoajat: Etukäteen sovittuna. Täytäthän ensin tiedustelulomakkeen.

sadrirekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Junis

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.
    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.