Penny

03/2022 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

13.12.2022

Pennyn vointi romahti aivan yllättäen, ja oireidensa vakavuuden sekä eläinlääkärin arvion mukaan toivottoman hoitoennusteen vuoksi tämä valoa ja iloa tuonut tyttönen päästettiin lähtemään tähdeksi taivaalle.

Pennyn tarinan voit lukea blogistamme:

Pennyn tarina

***

Penny on nuori populaation sisällä kasvanut neitokainen, joka etsii rauhallista aikuiskotia. Alussa ujo Penny on rohkaistunut sijaiskodissa nopeasti. Penny etsii kotia, jossa olisi kaveriksi toinen kiltti kissa.

14.11.2022

Penny saapui sijaiskotiin elokuun alussa ja arkailee vielä äkillisiä liikkeitä sekä kovia ääniä. Hän kuitenkin populaatiokaverilta / sisarukseltaan oppineena on huomannut, miten hyvältä silitykset ihmisen toimesta tuntuvat ja kehrääkin hyvin herkästi kertoakseen sen. Neiti seurailee mielellään ihmistä, sillä hän odottaa leikkejä ja/tai ruokaa. Penny on kovast rohkaistunut ja nykyään myös tulee hakemaan silityksiä ja antaa nostaa. Laseria hän rakastaa ja juokseekin sen perässä jopa useita tunteja pienien taukojen lomassa.

Penny on erittäin ruoka orientoitunut, joten lääkkeiden anto ruoan kanssa sujuu helposti. Neiti syö tällä hetkellä tiettyä erityisruokaa, sillä sen turvin vatsa on pysynyt hyvänä. Pennyllä on ollut sijaiskotiin tulosta asti vatsavaivoja, jotka ovat nyt onneksi helpottaneet. Uuden kodin tulee olla varovainen kokeillessaan uusia ruokia Pennylle. Harjaaminen sekä kynsien leikkaaminen on Pennylle erittäin vierasta, eikä toistaiseksi miellyttävää puuhaa. Hän mielellään väistelee ja poistuu paikalta. Näitä asioita uuden kodin tulisi harjoitella ja välttää palkitsemista kuivaruoalla herkän vatsansa vuoksi. Uudelta kodilta toivotaan ennen kaikkea kärsivällisyyttä ja kokemusta aremman kissan hoidosta. Sijaiskodissa on kuitenkin nähty huomattavaa edistystä jo 3 kk:n aikana, kun Pennyn kanssa on viettänyt aikaa ja harjoitellut säännöllisesti kotikissan elämää.

Kokemusta pienten lasten kanssa ei ole, mutta sijaiskodissa epäillään, että lasten rohkea lähestyminen voisi olla pelottavaa, joten lapsiperheeseen hän ei sovi. Kuljetuskoppaan hän menee ruoalla houkuttelemalla. Mikäli käy niin, että neiti tajuaa “humpan juonen”, hän ei mene vapaaehtoisesti boxiin. Ruoka-aikana hän on aina paikalla ja puskee ihmisen jalkoja malttamattomana. Penny tulee hyvin toimeen sijaiskodin omien kissojen kanssa. Hän myös selkeästi ikävöi kaveriaan, joka löysi oman kodin aiemmin,  joten uudessa kodissa tulisi olla seuraksi kiltti kissakaveri.