Aisha ( Nyk. Thea )

05.09.2022

Alkuperä: Suomi

23.12.2022 Aisha pääsi muuttamaan omaan yhteiseen kotiin siskonsa Kisandran kanssa.

 

 

Aisha on kaunis, silkinpehmeä, erittäin moniraitainen punanuttu. Aisha on suloinen, kiltti, ja sosiaalinen mutta hieman arka. Aisha etsii kotia yhdessä siskonsa Kisandran kanssa.  

16.12.2022

Aisha ei tykkää syliin nostamisesta mutta tulee itse syliin nukkumaan, kehräämään ja nuolemaan käsiä. Aishalla on veikeä tapa ilman kynsiä, pehmeästi tehdä leikkihyökkäyksiä nousemalla takajaloilleen ja etutassuilla “iskeä sääreen kiinni “. Mieluisia leluja ovat hiiret, pallot ja huiskakeppi, jonka kanssa tyttö tekee taitavia hyppyjä. Aishaa pelottavat kovat, esim rapusta ja ulkoa kuuluvat äänet. Vaikka Aisha onkin vielä ujo, on edistystä kuitenkin tapahtunut. Aishan kanssa on totuteltu turkin harjaukseen. Ruokahalut tällä tytöllä ovat hyvät ja varsinkin raksut ovat hänen herkkuaan. Boksitus sujuu hyvin mutta lääkkeen anto on haastavampaa. Aishalle toivotaan kotia, jossa olisi kokemusta arempien kissojen käsittelystä. Perheeseen, jossa on pieniä lapsia, nämä siskokset eivät sovi mutta lapsiperhe jossa on vähän vanhempia lapsia saa näistä tytöistä ihanat uudet perheenjäsenet. 

Summary in English

Aisha is a beautiful girl with silky red fur. Aisha is sweet, kind and social but a little timid. Aisha is looking for a home together with her sister Kisandra. 

16.12.2022

Aisha doesn’t like to be lifted but comes to sleep in the the lap and purrs happily. Aisha loves playing soft attacks, with no nails used. Favorite toys are mice toys, little balls and a stick, with which this girl makes skillful jumps. Aisha is frightened by loud noises. Although Aisha is still shy, progress has been made. Going into carry box is easy but administering medicines is more demanding. Due to her more shy nature, Aisha is looking for a home that has some experience on shy cats. These sisters are not suitable for a family with small children but family that has bigger children will have wonderful new family members from these girls.