Kisandra ( Nyk. Freya)

05.09.2022

Alkuperä: Suomi

23.12.2022 Kisandra pääsi muuttamaan omaan kotiin yhdessä siskonsa Aishan kanssa.

 

Kisandra on kaunis, täpläraitainen, punanuttuinen silkkiturkki, joka tykkää istuskellen pohdiskella muiden touhuja tai katsella ikkunasta ulos. Kisandra etsii kotia yhdessä siskonsa Aishan kanssa.  

16.12.2022

Kisandra on suloinen, kiltti ja sosiaalinen tyttö, jolla on ollut pienestä pitäen itsevarmuutta, rohkeutta ja tämä tyttö onkin aikamoinen akrobaatti. Kisandra viihtyy jonkin verran sylissä ja tulee mieluusti viereen nukkumaan. Ruokahalut tällä tytöllä ovat hyvät ja häntä kiinnostaa myös mitä hoitajalla on lautasellaan. Kisandran kanssa on harjoiteltu turkin harjaamista.  Boksitus ja lääkkeen anto sujuvat hyvin. Perheeseen, jossa on pieniä lapsia, nämä siskokset eivät sovi mutta lapsiperhe, jossa on vähän vanhempia lapsia saa näistä tytöistä ihanat uudet perheenjäsenet.  

Summary in English

Kisandra is a beautiful girl with silky red fur. Kisandra is looking for a home together with her sister Aisha 

16.12.2022

Kisandra likes to sit and follow her friends or foster homes peoples activities or look from the window. She is a sweet, kind and social girl who has had confidence and courage since she was little, and this girl is quite an acrobat. Kisandra feels somewhat comfortable in the lap of a person and likes to sleep next to the carer. She has good appetite and she is also interested in what people have on their plates. Going into carry box and administering medicines is easy. These sisters are not suitable for a family with small children but family that has bigger children will have wonderful new family members from these girls.