Blogi

17.2.2015

Domino – All the right curves in all the right places

Tasan kuukausi sitten meille muuttivat siskokset Domino ja Filo. He saivat välittömästi uudet kutsumanimet: Soft Embo ja Houdini. Nimet tulivat ensimmäisessä tapauksessa fyysisen olemuksen perusteella (iso ja pehmeä), sekä toisessa käyttäytymisen perusteella. Filo onnistui nimittäin avaamaan kaikki ovet, mitä talosta löytyi ja piiloutumaan uskomattomiin paikkoihin (kuten suljettuihin keittiönkaappeihin).

Alkoi jokapäiväinen “Insinööri vs. Kissa” -ottelu ovien telkeämisessä ja niiden avaamisessa, tarkoituksena totuttaa kissat meihin kaksijalkaisiin. Onneksi lopulta insinööri voitti, joskin kissan sinnikkyys oli ihailtavaa. Insinööri voitti 25 litran maaliämpärin, kiilan ja ikkunatiiviste-teipin avulla (tässä jokainen voi käyttää mielikuvitustaan).

Filo “piilossa”. Välillä hän kulki myös nimellä “Strutsi”

 

Sisarukset olivat kovin pelokkaita ja kolmen viikon jälkeen kun kumpikaan ei lähestynyt meitä mitenkään, päädyimme erottamaan tytöt. Filo lähti toiseen hoitokotiin, jossa oli kissa-kavereita.

Jatkuu Dominon aka. Soft Embon tarina

Yön yli tapahtui hurja muutos tässä tytössä. Yhteisen pelonlietsonnan alta paljastui hellyydenkipeä ihana lyllerö-kissa, jota saa rapsuttaa niin paljoin kun sielu sietää. Tälle on tosin yksi ehto: kaksijalkaisen rapsuttajan tulee olla makuuasennossa. Domino nimittäin kokee vielä uhkana pystyasennossa olevat ihmiset, eikä helposti uskalla petiin unikaveriksi.

Kun Dominon saa kaverikseen räjähtää kaikki söpöys-anturit, kun tyttö kehrää ja heittäytyy vahingossa luottavaisena selkä edessä sängystä lattialle…

Domino unikaverina

 

Domino on sellainen kissa, että monet naurut on aiheuttanut. Peloissaan epäileväisenä hän kävelee kaula pitkänä, kuin kirahvi ja silmät suurina päässä. Tätä ilmestystä ei valitettavasti ole saanut taltioitua kameralle toistaiseksi, lähinnä naurukohtausten vuoksi.

Se ken harkitsee Dominoa ystäväkseen, kannattaa ajatella hänen ottaminen hienona projektina: vaikka se tuntuisikin vähän “sian (tai kissan) säkissä” ostamiselta, näkyy tytössä selvää potentiaalia seuralliseksikin kissaksi. Hän on vain jäänyt kenties aiemmin seurallisemman ja aktiivisemman Filo-siskonsa varjoon ja arkuuden ylittämiseksi tulee olla kärsivällinen. Domino ilmeisesti tykkää koirista enemmän kuin kissoista ja rapsuttaa häntä saa kuten koiraa. Hän työntää kuonoaan kämmeneeseen ja puskee sellaisella voimalla, että kaapit paukkuu kun sille päälle sattuu.

Lempirapsutuspaikat ovat toistaiseksi:
*leuan alta
*nenän pää
*kainalot
*korvien hieronta

Kotihoito haluaa omistaa tämän biisin Dominolle:

Terveisin,

Kristi