Rekut rekrytoi: Kokeneita sijaiskoteja aroille kissoille

28.2.2021

Onko kuvan kissa vihainen vai peloissaan? Tiedätkö, mikä on ”kissaburrito” ja osaatko tehdä sellaisen? Voisitko tarjota väliaikaisen kodin kodittomalle kissalle, jota elämä on kohdellut kaltoin? Pystyisitkö sitoutumaan kissan hoitamiseen ja sosiaalistamiseen, kunnes se on valmis muuttamaan omaan loppuelämän kotiinsa?

Etsimme nyt vankan kissakokemuksen omaavia sijaiskoteja yhdistyksen hoiviin tuleville aremmille kissoille, joilla ei ehkä ole ollut juurikaan ihmiskontakteja, tai joiden kokemukset ihmisistä ovat pääosin huonoja.

Odotamme sinulta:
• kokemusta aran kissan totuttamisesta ihmiseen ja käsittelyyn.
• taitoa käsitellä arkoja kissoja, esim. lääkitys ja kuljetuskoppaan laitto onnistuu.
• aikaa ja halua panostaa aran kissan sosiaalistamiseen sekä mahdollisuutta sitoutua pitkäänkin hoitojaksoon.
• taloudessasi ei ole pieniä lapsia.
• jos sinulla on muita eläimiä, on hoitokissalle tarjolla oma eristystila.
• asut pääkaupunkiseudulla tai lähialueilla.

Tarjoamme sinulle luotettavan ja vastuullisen eläinsuojeluyhdistyksen tuen, hyvän perehdytyksen sekä oman yhteyshenkilön ja muiden sijaiskotien verkoston. Unohtamatta onnistumisen elämyksiä ja hyvää mieltä, jonka kodittomien eläinten auttaminen antaa.

Yhdistys vastaa hoitokissan kustannuksista, kuten ruoka-, hiekka- ja eläinlääkärikuluista. Laadimme sijaiskodin kanssa aina kirjallisen hoitosopimuksen ennen hoitolaisen saapumista. Kyseessä on vapaaehtoistyö, josta ei makseta korvausta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus s-postilla kotihoitokissat@rekkurescue.com. Kerro mahdollisimman laajasti, minkälaista kokemusta sinulla on kissoista. Kerro myös, miksi haluaisit ryhtyä sijaiskodiksi ja minkä vuoksi sopisit tehtävään.

Huomioithan ystävällisesti, että tällä hetkellä meillä ei ole tarvetta muunlaisille sijaiskodeille. Ethän siis lähetä hakemusta, jollet täytä edellä mainittuja edellytyksiä.

Lue lisää sijaiskotina toimimisesta.