Yasha

Lisätty sivulle: 2007-01-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Yasha
28.4.2008 Yasha saa jäädä omaan kotiinsa

***

Uroskoira, noin 4 v.

1.4.2008 Yasha etsii uutta kotia. Yashan koti on Vaasassa. Yashalle etsitään kotia, jossa ei ole kissoja eikä lapsia. Yasha on tottunut olemaan yksin kotona ja on myös lähtenyt töihin mukaan. Sillä on ollut hyvin aktiivinen koti, agilityä ja pyöräilyä ollaan harrastettu päivittäin. Yashalla on erittäin hyvä fyysinen kunto.Yasha on tosi älykäs koira. Se oppii uusia asioita helposti ja on halukas työskenteleemään pelkällä “kehu” palkalla.

Poikani Leo on nyt 8kk ja siitä lähtien kun tulin synnytyslaitokselta Yasha on käyttäytynyt oudosti. Olemme antaneet Yashalle aikaa, mutta nyt on tultu siihen pisteeseen, että en vaan jaksa enempää. Yasha tarvitsee kodin, jossa saisi olla ainoana lemmikkinä. Kodin, jossa ei tarvitse taistella huomiosta ja jossa ei ole lapsia. En antaisi Yashaa ensimmäiseksi koiraksi ja kodin pitäisi olla semmonen, jossa Yasha saa omaa rauhaa ja paljon liikuntaa ja hellyyttä.

Yasha tarvitsee nyt jotain mitä m emme sille pysty antamaan. Jos se saisi uuden kodin, asiat varmasti muuttuisivat. Yasha on aina ollut hyvä koira, eikä ole ollut mitään ongelmia. Se vaan ei sopeudu meidän uuteen elämään, elikkä vauvaperheeseen. Yasha on ihana koira ja kaikki, jotka meidät tuntevat ovat aina pitäneet Yashasta.

***

9/2004 Yasha sai kodin Vaasasta 4-vuotiaan uroksen kaverina

***

Kuulumisia kodista:

Otto on kyllä mielissään nyt kun on saanut kaks uutta kaveria, vaikka ne joskus ottaa kovastikin hermoille. Yashan hauskin leikki on purra itsensä kiinni Otton kaulaan ja roikkua niin pitkään kun mahdollista ennenkun isompi herra suuttuu! Kengät ovat myös kivoja leluja, niitä Yasha raahaa eteisestä keittiöön ja testaa kuin herkät ne ihmisperheen hermot nyt taas olikaan. Nino ei ole täällä kerinnyt kauaa olemaan, mutta silti on jo sopeutunut uuteen elämäänsä epänormaalisen hyvin. Kauhea energiakimppu joka hyvin riehuu kolmella jalalla Yashan kanssa pihalla ja naapurin ukkoa kiusaa. Meillä maalaisilla on vaan hyvä olla!!

Samaan kotiin pääsi myös Ninuska-tyttönen marraskuussa -04.