Relli (nyk. Elli)

Lisätty sivulle: 2007-01-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Relli (nyk. Elli)
2/2006 Relli sai kodin.

***

Kuulumisia kodista:

3/2006 Hei! Matka meni hyvin, tosin Relli varmasti ihmetteli, että mihin jäit kun et tullutkaan autoon, mutta koko automatkan se oli nätisti sylissä. Relli on sopeutunut tosi hyvin kaikkeen uuteen ja se on edelleen ystävällinen ja leikkisä pentu. Se on saanut jo monta kaveria koirapuistosta ja tästä meidän ihan naapuristakin. Moni ihminen on ihastellut sen isoja korvia ja kehunut oikein sieväksi =) Voitte tulla katsoon Relliä millon vaan haluatte, uskon että sitä on ikävä! Me kutsutaan Relliä nyt Elliksi. R tippui edestä, koska mun poikaystävä ei oikein osaa sanoa R-kirjainta sanan alussa. Hän on brasilialainen ja portugalin kielessä R lausutaan niin erilailla. Helpompi sanoa Elli =) Tässä on liitteenä muutama kuva, jotka ei tosin oo kovin hyviä, mutta voin sitten myöhemminkin lähettää sulle parempia kuvia. Eli kaikki on hyvin! Relli-Elliltä terveisiä =) Anna

***

Narttupentu, noin 4-6kk

Kuulumisia hoitokodista:

21.2.2006 Relli on onnellinen, pusutteleva sylikoira. Kaipaa kovasti ihmisen läsnäoloa ja on aika leimautuva. Yksinollessaan vinkuu, mutta ei ole missään tilanteessa vielä haukkunut. Enimmäseen Relli on rauhallinen, mutta pentumaisia piirteitä välillä näyttää. Päivässä ottaa muutamat juoksukilpailut sisällä.

Relli tulee kaikkien koirien kanssa hyvin toimeen, sekä jokaisen vastaantulevan ihmisen haluaisi tervehtiä. Kyläileviä vieraita menee innoissaan ovelle vastaan, hakee rapsutuksia, mutta käy välillä hakemassa turvaa tutusta ihmisestä. Kissoihin Relli suhtautuu mielenkiinnolla, mutta ei vaikuta mitenkään aggressiiviselle.

Oman nimensä Relli on oppinut, sekä muutamia peruskäskyjä. Aktivointi ym. lelut on kovassa käytössä, sekä paperin ja pahvin silppuaminen on koirasta kovin mukavaa. Huonekalut ovat saaneet olla rauhassa. Autoilu sujuu nyt hienosti, Relli matkustanut muutaman hetken myös yksin takapenkillä. Sisäsiisteyttä ollaan opeteltu tässä muutaman päivän ajan, ja muutamat pissat Relli on jo ulos tehnyt.

Relli on noin 4-6kk vanha narttupentu joka on löydetty, mutta ihminen ei ole tullut hakemaan tarhalta. Hyppii ja hakee huomiota ja kuvia on vaikea ottaa :) Oli Janan kanssa kävelyllä ja touhusi lumessa kuten pennut aina. Ystävällinen ja hyvä pentu