Polka (nyk. Zara)

Lisätty sivulle: 2006-08-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Polka (nyk. Zara)
8/2006 Polka sai kodin urosrottweilerin kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

12.9.2006 Terppa Turkkusest! Hyvin on tyttelli sopeutunut meille reilun kuukauden sisällä. Aluksi oli pieniä ongelmia ulos menemisen kanssa, kun millään ei meinannu malttaa olla ja istua, että saa luvan tulla ulos. Samoin oli autoreissujen yhteydessä ulos tultiin ja vaudilla. Mutta nyt Zara istuu nätisti siihen asti, että lupa on annettu ja tulee sitten vasta rauhalisesti ulos. Paraskaveri on tietysti “poikaystävä” Rocky, jonka kanssa painia lyödään tämän tästä. Kaikki muut paikat Zara antaa Rockyn tutkia paitsi oman ruokakupin ja luut. Eihän Zara meille ole ollut mistään vihainen tai kellekkään muullekkaan ihmiselle. Oliskohan Zaralla ollu jossain vaiheessa vähän ennen meille tuloa pennut, koska nisät oli niin tuvonneet ja venyneet??? Nyt on kuitenkin eka juoksuaika käynnissä ja sitä ollaan niin levottonta sielua, varsinkin sillon ku Rocky lähtee näkö etäisyydeltä pois.

On suunnitteilla, että rakennetaan Rockylle ja Zaralle iso tarha kunhan juoksuaika on ohi, saavatpahan sitten olla ulkona mielin määrin. Tyttöhän oli meille tullessaan todella laiha, mutta nyt painoa on tullut jo kiitettävästi lisää, mutta vielä niitä kiloja saa lisää tulla. Laittelen kuvia sitten myöhemmin molemmista temmeltäjistä! Märkiä nuolaisuja Zaralta ja paljon terveisiä ynnä kiitoksia meiltä mahtavasta koiruudesta:) -Kirsi;Jonttu,Zara ja Rocky

***

Narttukoira

Kesä 2006 Polka on noin kaksivuotias, mahdollisesti rottweiler- mastiffi (?)sekoitus. Kooltaan se on rottweilerin luokkaa. Polka on ystävällinen ihmisille ja nykyisessä hoitopaikassa tullut toimeen toisten koirien ja kissojenkin kanssa. Polkaa ei kokonsa puolesta suositella perheeseen, jossa on pieniä lapsia, koska se on melko innokas ja hyväntahtoinen koheltaja. Tämän hetken kuvauksesta huolimatta tulevan omistajan on hyvä varautua siihen että kotiuduttuaan siitä voi löytyä myös vahtiviettiä. Polka on hoidossa Lappeenrannassa.