Mona

2016 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

14.01.2020 Monasta ei oteta tällä hetkellä kyselyjä vastaan

19.12.2019 Mona on nuori dobermann narttu joka etsii koirakokemusta omaavaa kotia. Ystävällinen ja innokas tyttö joka kaipaa vielä hihnakäytökseen koulutusta, vetää hihnassa sekä hyökkäilee pyöriä ja ohiajavia autoja kohti, herkkujen kanssa kuitenkin hyvin motivoitavissa. Osaa joitakin peruskäskyjä hienosti. Tulee toimeen toisten koirien kanssa ja tulevassa kodissa olisikin hyvä olla koirakaverina samankokoinen uros. Kissojen kanssa on yli-innokas, joten ei sijoiteta kissojen kanssa samaan kotiin. Lasten kanssa stressaa helposti joten ei sijoiteta lapsiperheeseen. Autossa matkustaminen sujuu Monalta ongelmitta, katselee tyytyväisenä maisemia tai nukkuu omalla paikallaan. Monalle etsitään kotia omakotitalosta rauhalliselta asuinalueelta jossa on mahdollisimman vähän häiriöitä ja tulevalta omistajalta odotetaan kokemusta dobermanneista tai muista palveluskoiraroduista.  Mona on energinen ja aktiivinen tyttö joten sohvakoristeeksi tästä tytöstä ei ole. Ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi. Mona on sisäsiisti ja sijaiskodissa Uudellamaalla jonne tyttöön pääsee sovitusti tutustumaan.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 400 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Minna / 050 307 1742

Soittoajat: ma-su klo 15-20

minnarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.