Träpsu (nyk. Mankki)

Lisätty sivulle: 2014-06-27

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Träpsu (nyk. Mankki)
25.10.2014 Träpsu sai kodin Porista.

***

Aikuinen naaras, leikattu

27.6.2014 Träpsu on noin 4-5 -vuotias tyttökissa Valgan tarhalla. Träpsu on oikein ystävällinen ja nauttii silityksistä ja sylittelystä. Muista kissoista Träpsu ei pidä, vaan sähisee ja murisee niille. Eli Träpsu etsii kotia ainokaisena kissana.

Träpsu on löytynyt Valgasta toukokuun loppupuolella.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 140 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet ja ekinokokkihäädön, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6 kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.