Taika

2010 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

12.2023 Taika nukkui pois.

***

7.7.2020 Taika sai oman kodin Helsingistä perheen ainoana kissana. 

4.8.2020 kuulumisia kodista:

Täällä menee oikein hyvin!

Kotiutuminen on sujunut hienosti ja Taika on jopa uskaltanut käydä ulkona! Olemme harjoitelleet hieman takapihalla ulkoilua valjaissa sekä autossa matkustamista alle tunnin matkoilla.

Ensimmäisenä päivänä meillä Taika kuunteli talon ääniä nojatuolin alta, mutta tuli heti ensimmäisenä iltana sieltä esiin tekemään lähempää tuttavuutta ja rapsuteltavaksi.

Alun hieman varovaisemman oleilun jälkeen Taika on ollut pääsääntöisesti esillä. Sen lempipaikkoja on ikkunalauta, sohva ja nojatuolit. Sillä on ollut hyvä ruokahalu ja se innostuu usein leikkimään. Öisin se pitää välillä villiä elämää, mutta ei silti häiritse uniamme.

Taika on kyllä todella lempeä, utelias ja seurallinen kissa. Se katselee kiinnostuneena aina mitä puuhailemme.

***

Taika on noin 10-vuotias kissarouva, joka haluaa viettää rauhallista elämää oman turvallisen ihmisen kanssa.

15.6.2020

Sijaiskotiin tullessaan Taika ujosteli kovasti ja tarkkaili meininkiä sohvan alta kurkkien. Muutamien päivien kuluessa Taikasta paljastui lempeä ja seurallinen kissa. Hänen lempiasioitaan ovat makoilu, rapsutukset ja parvekkeella tarkkailu.

Taika ei ole tuntunut ujostelevan uusia ihmisiä lainkaan kotiutumisensa jälkeen, mutta kovat ja oudot äänet saattavat säikäyttää. Välillä Taika innostuu myös leikkimään. Taika on melko siisti eikä juuri tuhoa huonekasveja. Hän osaa pitää kyntensä hienosti piilossa ihmisten seurassa.

Taikan käsittely on melko helppoa eikä hänen kanssaan toimeen tuleminen vaadi juurikaan aiempaa kokemusta kissoista. Taika pärjäisi hyvin ainoana kissana. Jos kissakaveri uudesta kodista löytyy, sen tulee olla todella rauhallinen ja kärsivällinen.