Pörrö

2012 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

11.5.2024 Pörrö muutti omaan kotiin Amos-kissan kaveriksi.

***

Pörrö on aktiivinen ja ihmisläheinen seniori-ikäinen poikakissa. Hän etsii kotia, josta löytyisi jo seurallinen kissakaveri.

19.4.2024

Pörrö on n. 12-vuotias vikkelä ja aktiivinen kissa, joka on aina paikalla siellä missä tapahtuu. Hän tykkää kiipeillä korkealle ja tutkia uteliaasti ympäristöään. Hän hakee paljon huomiota ja rapsutuksia ihmiseltään ja saisi iloa myös kissakaverista. Pörrö tykkää nukkua ja oleilla ihmisen läheisyydessä ja tulla syliin. Sijaiskotiin muuttamisen jälkeen meni muutamia viikkoja, kunnes hän alkoi leipoa ja nukkua sylissä öisin. Hän myös osaa herättää puskemalla silloin kun kaipaa ruokaa tai huomiota. Hän on myös melko puhelias kissa.

Pörrö saapui yhdistykselle kodinvaihtajana itsestään riippumattomista syistä yhdessä kahden kissakaverin kanssa, mutta etsii kotia nyt yksin. Pörrö nauttii kuitenkin lajitoverien seurasta, joten Pörrön loppuelämän kodissa voisi mielellään olla kissakaveri.

Eläinlääkärissä Pörröltä poistettiin hammaskiveä ja muutama hammas hammassyöpymän takia. Hammashoidossa on tärkeä käydä vuosittain, sillä hammassyöpymäsairaus voi vaatia hampaanpoistoja myös tulevaisuudessa. Eläinlääkärin määräyksestä tulisi totutella hampaiden harjaukseen ja uuden kodin tulisikin säännöllisesti jatkaa tätä.