Otto

3-5v (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Otto on nuorehko aikuinen löytökolli, joka nauttii rapsutuksista ja hakeutuu itse syliin. Saapuessaan hoitokotiin Otto oli arka ja varuillaan, mutta luottamuksen syventyessä omaan ihmiseen poika on osoittautunut leikkisäksi ja seuralliseksi kaveriksi. Otto etsii kotia, jossa leikittämistä ja aktivointia on tarjolla ja mahdollisesti kiltti kissakaveri odottamassa. Otto on tutustunut pieniin koiriin ja tullut niiden kanssa hyvin toimeen. Pienten lasten perheeseen emme Ottoa suosittele, sillä on kovin säikky lasten seurassa.

17.3.2019

Melkein vuosi sitten Otto-kolli tassutteli ystävällisen naishenkilön pihalle pyöriskelemään naama, korvat ja niska ruvella. Kyseinen naishenkilö hoivasi Ottoa kesän ajan ja yritti etsiä tämän omistajaa siinä onnistumatta. Niinpä Otto päätyi eläinten löytökotiin, josta matka jatkui Rekkujen hoivaan. Otto oli ensin kovin arka hoitokodissaan, lisäksi suussa jouduttiin tehdä runsaasti hammasremonttia ja sitten korvatkin osoittautuivat hyvin hiivaisiksi. Näyttää siltä, että Oton korvat reagoivat viljaisiin ruokiin, joten hoitokodissa Otto on nyt syönyt viljatonta nappulaa sekä raakaruokaa. Tulevassa kodissa olisi myös hyvä ottaa tämä huomioon.

Kotiuduttuaan hoitokotiin Otto on tykännyt leikkiä ja hakeutua syliin hakemaan rapsutuksia. Emme tiedä, miten Otto reagoisi toiseen kissaan, mutta luulemme, että leikkikaveri voisi olla kiva, poika on kuitenkin nuori ja leikkisä. Tutustuttaminen uuteen kaveriin tulisi kuitenkin toteuttaa rauhallisesti ja kärsivällisesti.

Otolla on naamassa ja tassuissa hieman kilppariväritystä, muuten poika on harmaaraidallinen. Tassut ovat isot ja pulleat ja ja kolliposkiakin löytyy.  Kaiken kaikkiaan todella hurmaava, hieman ilvestä muistuttava poika, joka köllisi mielellään juuri sinun sylissäsi!

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Karoliina / 045 614 7290

Soittoajat: la klo 12-13

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Otto

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme.