Hilta

2010 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Hilta on kiltti ja rauhallinen jo kypsään ikään ehtinyt tyttökissa, joka tuli Rekku Rescuelle etsimään loppuelämän kotia.

24.7.2021

Hiltan sairaudet lisääntyivät ja Hilta päästettiin ikiuneen kärsimysten välttämiseksi. Hilta sai asua loppuun asti sijaiskotinsa hellässä huomassa.

28.12.2020

Hilta tuli Rekku Rescuelle etsimään loppuelämän kotia hänen omistajansa jouduttua sairaalaan. Hiltasta kuoriutui rauhallinen ja helposti käsiteltävä, mutta oman arvonsa tunteva kissaneiti. Hilta pääsi sijaiskodissaan nauttimaan hyvästä huolenpidosta, lääkityksistä, harjauksesta ja hellyydenosoituksista.

Hilta kävi eläinlääkärin tarkastuksissa ja hänellä todettiin kilpirauhasen liikatoiminta, jonka lääkitystä jouduttiin useaan otteeseen säätämään sen saamiseksi kohdalleen. Lopulta oikea annostus löytyi ja Hilta ottikin lääkkeet kiltisti ja mukisematta. Valitettavasti ajan myötä Hiltalla todettiin myös sydämen sivuääni sekä keuhkoissa jotakin rohinaa, jonka alkuperää ei saatu selvitettyä. Hilta myös jossain vaiheessa alkoi jonkun verran ontumaan eikä hypyt sohvalle onnistuneet enää kuten ennen.

Hilta sai jäädä sijaiskotiinsa viettämään leppoisia loppuelämänsä päiviä, jotta häntä ei tarvitsisi stressata enää uuteen kotiin totuttamisella.