Elli

2015-2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

5.4.2024 Pieni keijukaiskissa Elli siirtyi ajasta iäisyyteen.

Ellin oma ihminen kirjoittaa:

“Hyvää matkaa rakas Elli (~2018- 5.4.2024)

Pelastimme sinut turvaan kissapopulaation pentutehtaasta heinäkuussa 2022 Rekku Rescuen tiimillä. Tulit meille sijaiskotiin, josta tulikin sinulle oma koti. Rankka elämäsi oli jättänyt sinuun paljon kipua ja jäljet, joita hoidimme ja hoivasimme parhaamme mukaan. Osa kivuistasi jäi tutkimustenkin jälkeen mysteeriksi.

Annoit minun joskus sinua silittää, pidit harjaamisesta, nautit auringonsäteistä kissatarhan hyllyllä. Samaan aikaan piilouduit, jännitit kehoasi kun siihen sattui ja katsoit minua surullisin silmin. Tänään juttelin pitkään eläinlääkärisi kanssa. Tänä lumisateisena huhtikuun päivänä oli aika päästää sinut pois. Sinne missä kipuja ei ole.

Kiitos Elppu, että olit. Olet rakas ja aina mun ja lasten sydämissä.”

***

1.9.2023

Pääkaupunkiseudulla sijainneesta populaatiosta heinäkuun 2022 lopulla yhdistykselle tullut Elli oli sijaiskotiin saapuessaan kovin arka, mutta alusta asti kiltti ja lempeäsieluinen. Ellillä on ollut monenmoista terveyshuolta, ja kissaneiti kotihoitajansa kanssa kulkivatkin pitkän ja vaiheikkaan taipaleen näiden teemojen parissa. Lopulta oli selvää, ettei Ellin paikka olisi missään muualla, vaan hän oli jo kotonaan. Elli siis jatkaa leppoisaa kotikissan elämää nyt ikiomassa perheessään, seuranaan kaksi kissakamua.