Dotty

s. 2013 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Herttainen seniori Dotty etsii rauhallista loppuelämän kotia. 

15.3.2023

Luonteeltaan rauhallinen ja ystävällinen Dotty saapui Rekkujen sijaiskotiin kodinvaihtajana. Päivänsä leppoisa Dotty viettää mielellään sohvalla tai sängyssä nokosia vedellen, mutta innostuu kuitenkin välillä myös leikkimään. Erityisesti erilaiset huiskalelut ovat rouvan mieleen ja niitä jahdatessaan Dotty intoutuu joskus jopa hyppimään ja juoksemaan riehakkaasti. Dotty on aiemmassa elämässään ulkoillut vapaasti, joten se saattaisi nauttia myös valjasulkoilusta.  

Dottyn unelmien kodissa olisi rauhallisia kolkkia, joissa vetää nokosia sekä ihmisiä, jotka jaksaisivat leikkiä sen kanssa. Dotty voisi sopia joko ainoaksi kissaksi tai rauhallisen kissan tai koiran kaveriksi. Dottyn aiemmassa kodissa on ollut koiria, joten niihin Dotty on tottunut. Yönsä Dotty viettää mielellään sijaiskodin ihmisten vieressä köllötellen ja kiipeää välillä iltaisin ihmisen syliin köllöttelemäänkin. 

Dottylla on aiemmassa kodissa esiintynyt hutipissailua, jota tapahtui aluksi myös sijaiskodissa. Hutipissailutaipumus on saatu kuriin huolehtimalla, että Dottylle on tarjolla useita avoimia kissanvessoja, joita pidetään siistinä. Uudessa kodissa tulisikin varautua pitämään useampaa hiekkalaatikkoa ja huolehtia niiden siisteydestä. Hutipissailuun voi auttaa myös pistorasiaan laitettava feromonihaihdutin. Dottyn silmät vuotavat ajoittain, ja niitä tulisi putsailla aina tarvittaessa. 

Viherkasvit ovat Dottyn mielestä herkullisia, eli se ei välttämättä sovi kotiin, jossa on paljon kasveja. 

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Meri / 0452173930

Soittoajat: Sopimuksen mukaan

merirekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Dotty

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.