Bea

2017 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Espoo (sijaiskodissa)

Bea on noin 7-vuotias, mustavalkea naaraskissa.

21.5.2023

Tultuaan sijaiskotiin Bea oli aluksi ujompi, ja katsoi ihmisten touhuja sivusta silloisen kissakaverinsa leikkiessä ja touhutessa energisesti ympäri taloa. Sittemmin, kun kämppis muutti uuteen kotiin, ja Bea on saanut omaa tilaa ja rauhaa, on hänestä kuoriutunut sosiaalinen ja seurallinen neiti – Bean lempipuuhaa onkin jutella ihmiselle, kun he saapuvat kotiin, ja käydä sen jälkeen vierelle tai syliin silitettäväksi. Yöt Bea nukkuu jo rauhallisesti ihmisen kanssa.

Uuden kodin on hyvä huomioida, että Bea voi olla uusien tilanteiden tullen stressiherkkä ja reagoida muutoksiin. Myös uusien tapojen totuttelu voi viedä hetken aikaa. Eläinlääkärissä Bealla on poistettu hammaskiveä ja huonokuntoisia hampaita, joten uuden kodin tulisi sitoutua ylläpitämään hänen suunhoitoaan.

Bea on tottunut sijaiskodissaan ihmisen käsittelyyn hyvin, ja antaa esimerkiksi pitää itseään sylissä tai kantokoppaan laittaessa mainiosti. Bealle voisi parhaiten sopia rauhallinen aikuisista koostuva koti, jossa on hänelle hyvin aikaa; mahdollisesti rauhallinen lapsiperhe voisi hyvän totuttelun jälkeen olla vaihtoehto. Mikäli Bean tulevassa kodissa on kissakaveri, tulisi kissan olla luonteeltaan rauhallinen ja suunnilleen saman ikäinen, sillä nuoremman kissan leikkiyritykset kävivät Bean hermoille aiemman kissakaverin kanssa.

Summary in English

When Bea came to the foster home, she was a bit reserved towards people. She mostly watched people and the younger cat she arrived with from a safe distance. When the other cat left, Bea has become a social little lady who loudly greets people when they come home. She has grown to like being with people and often sleeps beside people.

Bea is a bit prone to stress, so she’d need a calm home that knows about cats dental care, as she has had some teeth removed recently. If her future home has a cat already, the cat should be calm and around the same age as Bea.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Kia / 0503825439

Soittoajat: Yhteydenotot sähköpostilla tai tiedustelulomakkeella, soittoajat sovittaessa.

kiarekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Bea

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.