Aamu

01.04.2011

Alkuperä: Viro

Sijainti: Suomi, Vantaa (sijaiskodissa)

Aamu on sopeutuvainen ja sosiaalinen kissa, joka tarvitsee osaavan kodin.

24.8.2019

Vaikka Aamu on ehtinyt jo aikuiseen ikään, se on luonteeltaan kovin pentumainen. Se rakastaa paikkojen tutkimista, on aina siellä missä tapahtuu ja tykkää seurailla taloon tapahtumia. Aamu pitää myös leikkimisestä ihmisen kanssa. Aamu on luonteeltaan reipas ja sopeutuvainen eikä pelkää lapsiakaan. Koirista se tosin ei juurikaan pidä. Aamu pysyy etäämmällä, eikä se ole varsinainen sylikissa, vaikka silityksistä nauttiikin.

Aamulla on kuitenkin haasteensa, jonka vuoksi se kaipaa kodin, joka ymmärtää sitä. Aamu on kuuro ja vaikka sitä ei kissan käytöksestä juuri huomaa, se on asia joka on osattava ottaa huomioon. Aamu kun ei esimerkiksi kuule takaa tulevaa ihmistä. Luonteeltaan se ei ole säikky, mutta tällaisissa tilanteissa se ei myöskään osaa varoa ihmistä. Aamu ei myöskään täysin ymmärrä muita kissoja, joten jos se saisi kodissaan tarpeeksi huomiota ihmisiltä, se voisi pärjätä mainiosti ainoana kissana tai toisen rauhallisemman ja ymmärtäväisen tyttökissan kaverina.

Aamu oli sijaiskotiin tullessaan kipeä, se kuuluu niihin 30 % kissoista, joilla on FORL eli hammassairaus, joka vaatii säännöllisiä hammastarkastuksia. Hammaslääkärissä siltä poistettiin yhteensä 9 hammasta. Suu on siis nyt kunnossa, mutta vaatii seuraamista myös jatkossa.

Ihan pentuaikojen peruja Aamulla on myös se, että se on jossain vaiheessa opetettu tekemään tarpeensa sanomalehtien päälle. Aamu käyttää mallikkaasti hiekkalaatikkoa, mutta papereita ja pahveja ei kannata sen kodissa jättää lattioille, ettei käy vahinkoja. 

Aamu tuli Rekku Rescuelle kodinvaihtajana itsestään riippumattomista syistä.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Essi / 0452171719

Soittoajat: Maanantaina 20-21
Keskiviikkona 20-21

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Aamu

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.