Blogi

20.8.2014

Elomessut Hämeenlinnassa

Rekku Rescueta voi edustaa erilaisissa tapahtumissa. Täällä Hämeessä meitä on pieni, mutta pätevä joukko ja yritämmekin mennä mukaan tapahtumiin. Hämeenlinnassa järjestetään joka vuosi Elomessut, joissa kojuja ja myyjiä on mukana joka lähtöön. Tänä vuonna ajankohta oli 9.-10.8. Myös eläinsuojeluyhdistykset mahtuvat isoille messuille ja meillä olikin kiva paikka teltallemme rannassa.

Lauantaina oli mukana messuilla myös edustuskoira Bella. Allekirjoittanut oli paikalla vain sunnuntaina, joten kuvia ei Bellasta ole. Joka tapauksessa hyvin oli lauantai edustettu ja myytävää jäi vielä sunnuntaille. Arpoja myytiin paljon ja meillähän aina joka toinen arpa voittaa. Myyntipöytä myös notkui toinen toistaan upeampia tuotteita ja laitankin tähän vähän niitä näytille.

Tuotteita notkuva pöytä

 

Suosittuja kuljetusboksin alusia

 

Sytykeruusuja ja uutuutena varrellinen ruusu

 

Edullisesti upeita korviksia ja koruja

 

 

 

Viikonloppu oli kiireinen, mutta varmasti meille kaikille kuitenkin mieltälämmittävä tapahtuma, jolla saatiin kerättyä paljon varoja jälleen yhdistyksemme kodittomille eläimille ja eläinsuojelutyöhön. Kissakesä on edelleen kuuma. Vaikka ilmat messujen jälkeen alkoikin viiletä, kissoja on yhdistyksellä kotihoidossa tälläkin hetkellä yli 60 ja varoja tarvitaan runsaasti kaikkien hoitoon.

Viikonlopun saldo oli 1076,05 €!
Terveisin

Miracle