Tommi (nyk. Poko)

Lisätty sivulle: 2012-04-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Tommi (nyk. Poko)
1.10.2012 Tommi siirtyi juoksemaan sateenkaaria pitkin.

***

4.5.2012 Tommi sai kodin Ilmarisesta

***

Kuulumisia kodista:

16.7.2012 Poko on ollut meillä nyt reilut kaksi kuukautta ja hienosti on kotiutunut. Perheessämme on kolme lasta (3v,7vja 11v) ja lisäksi koirakaveri Pampula(ent.Jasna)7v. Menoa ja meininkiä siis riittää:). Pari päivää meni sopeutuessa Pampulan kanssa yhteiseloon mutta sitten hyväksyivät toisensa ja siitä lähtien ovat olleet parhaimpia kavereita. Poko opetti Pampulan leikkimään ja nyt painivat ja nahistelevat kuin pienet pennut ja sitten taas välillä nukutaan kaulakkain ja putsataan toisen turkkia ja korvia…Pampula on niin pitkäpinnainen ja lauhkea luonne että sietää Pokon rajumpiakin leikkejä ja osaa kyllä lopettaa leikin jos yltyy liian villiksi.Lenkkeily sujuu hienosti paitsi että Poko selvästi hieman puolustaa narttuaan muilta uroksilta mutta se lienee normaalia:). Poko on tottelevainen ja oppivainen koira ja noudattaa sääntöjä kuuliaisesti.Lasten kanssa tulee hyvin toimeen ja ei hermostu helposti. Lasten juokseminen ja kiljuminen selvästi koiraa hieman huolestuttaa ja joskus vielä siinä tilanteessa haukkuu ja paimentaa mutta tilanteita harjoitellaan päivittäin ja edistytään hyvin. Poko on leppoisa mutta silti energinen seurakoira ja selvästi kiintynyt perheeseensä joten oikein loistava koira meille kaikille! Kiitos taas teille Rekku Rescue!

***

Kastroitu uros, noin 3-4v.

20.4.2012 Tommi on alustavasti varattu, eikä enempää kyselyjä oteta vastaan

2.4.2012 Tommi on ystävällinen ja iloinen koira. Tommi on aktiivinen, ja tykkää lenkkeilystä, mutta leikkii lenkillä remmillään, joten tapojakin pojan tarvitsee vielä oppia. Tommi tulee toimeen lasten kanssa eikä ole osoittanut yhtään vihaisuutta toisia koiriakaan kohtaan. Tommi tulee iloisesti tervehtimään ja leikki ja rapsutukset ovatkin tämän pojan mieleen. Tommi on matala, mutta painanee n. 15 kg.

Koira luovutetaan uuteen kotiin kastroituna, tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus kastroidusta uroksesta on 250e