Samuel

Lisätty sivulle: 2012-08-08

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Samuel
13.3.2013 Samuelista tuli enkeli vanhuuden vaivojen vuoksi

***

7.10.2012 Samuel sai kodin Kouvolasta

***

Kuulumisia kodista:

19.10.2012 Samuelilta terveisiä kuvien kera :)

***

Uroskoira, arviolta yli 10 v.

2.9.2012 Samuelia ei löydä tarhalta jos ei sitä osaa etsiä. Pappa nukkuu koppinsa suojissa ja esiin herran saa koputtamalla kopin seinään :) Samuel siis tuskin kuulee enää juuri mitään mutta kuulon puute ei tunnu tämän herran menoa haittaavan :) Hihnassa mennään eteenpäin innokkaasti ja kaikenlaiset tuoksut kiinnostavat pappaa kovasti. Valitettavasti Samuelin takapää on kovin lihakseton ja pappa ontuukin edelleen toista takajalkasa. Jälleen meno kuitenkin paranee kun lihakset vetreytyy. Samuelilla on menossa kipulääkekuuri mahdollisiin särkyihin.

Samuelin kodinsaantimahdollisuus näyttää varsin heikolta eikä vanhaa herraa haluta turhaan enää seisottaa tarhalla. Varsinkaan näin iäkkäälle koiralle ei elämä tarhaoloissa ole todellakaan mitään herkkua. Mikäli haluat kuitenkin jutella Samuelin tilanteesta ja terveydentilasta lisää niin otathan pikaisesti yhteyttä varaajaan. Uusia kuvia lisätty.

11.8.2012 Vaikka Samuelilla tuota ikää jo löytyykin, vaikuttaa pappa vielä varsin elämäniloiselta tapaukselta. Tästä syystä päätimmekin kokeilla, josko pappaa kuitenkin vielä onnistaisi, ja hänelle löytyisi se ikioma eläkekoti. Samuel haukkuu muiden koirien mukana, ilmeisesti tylsyyttään, ja lenkille herra lähteekin vieraiden mukaan varsin mielelllään :)

Askel on jo sellainen pappamaisen rauhallinen ja muutenkin Samuel vaikuttaa varsin leppoisalta herralta. Toisiin koiriin Samuel suhtautuu varsin ystävällisesti ja Leedin kanssa hän olisi innostunut jopa hieman leikkimään :)

Alkumatkasta Samuel näytti hiukan ontuvan toista takajalkaansa, mutta kun lihakset vetreytyi niin kulkeminenkin parani. Nivelrikon mahdollisuutta ei voi kuitenkaan silti poissulkea. Samuel on kovin lihakseton joten mahdollisesti pappa on elänyt varsin vähäisellä liikunnalla.

Omatoimisesti Samuel ei ainakaan tällä kertaa ottanut kontaktia, mutta makupaloista herra kovasti innostui ja tuli samalla hakemaan tyytyväisenä rapsutuksia. Kuulossa on joko heikkenemistä tai sitten sitten se on kovin valikoiva, sillä puheeseen Samuel ei oikein reagoinut.

Mikäli koet, että Samuel kuulostaa koiralta, jolle haluat ja pystyt tarjoamaan vielä leppoisat eläkepäivät rauhallisessa ja huolehtivassa kodissa niin otathan varaajaan yhteyttä niin jutellaan lisää :) Säälistä Samuelia ei pidä kuitenkaan missään nimessä ottaa! Samuelin säkäkorkeus on arviolta noin 65-70 senttimetriä.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus yli 10 vuotiaasta koirasta on 100 euroa.