Ronan

Ronan nukkui ikiuneen pääsiäisenä 2022.

***

Lisätty sivulle: 2010-03-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Ronan
5.6.2010 Ronan sai kodin Hämeenlinnasta.

***

Kuulumisia kodista:

30.7.2010 Kesäterveisiä Ronanilta! Poika on leikattu, mistä se toipui tosi nopeasti:) Ronan nauttii uimisesta todella paljon ja juoksee aina ensimmäisenä järveen, ja kun sanotaan että nyt lähdetään pois, menee Ronan vielä uimaan ympyrää veteen:D Ronan on myös kova kaivelemaan kyljellään maaten, kaivamisessa saattaa hyvinkin vierähtää puoli tuntiakin:) Poika tykkää oleilla omalla pihalla vahtina, leikkiä ja peuhata:)
lenkiltäkin on aika kauhea kiire kotiin:D Toisten koirien kanssa Ronan tulee hyvin toimeen:) Kaikki on Ronanin kanssa siis oikein hyvin:)

***

14.5.2010 Ronan on n. 7 kk ikäinen uros Virumaalta.

Lisätty Ronanille kuvia. Ronan asustelee samassa häkissä Mihkel-uroksen kanssa sulassa sovussa.

29.3.2010 Ronan on juuri sellainen kuin noin puolen vuoden ikäiseltä ipanalta odottaa saattaa. Siitä löytyy loputon määrä pöhköily-virtaa, loputon määrä halua leikkiä ja touhuta sekä loputon määrä olla huomioituna.

Kun Ronanin hakee häkistään, se hyppii vasten ja yrittää purra niin hihnaa kuin taluttajan käsiäkin. Nopeasti tämä tapa kuitenkin loppuu, kunhan vain itse lenkille päästään. Ronan kaipaa kaikin puolin vielä opettelua hihnassa kulkemisen suhteen.

Toiset koirat, sukupuoleen katsomatta, ovat Ronanin mielestä kivoja ja potentiaalisia leikkikavereita. Tulevassa kodissa voisikin olla kaveri jo Ronania odottamassa.

Namit poika otti todella nätisti kädestäi ja ne yllättäen kelpasivat tälle kaverille ;) Myöskään rapsutuksia ei pojan mielestä saanut liikaa.
Ronanille etsitään kotia, jossa sen koulutukseen ollaan valmiita panostamaan, yksinoloa harjoittelemaan ja aktivoimaan myös pojan aivoja. Tämä kaikki höystettynä sopivilla rajoilla ja rakkaudella.
Ronanista tulee aikuisena tod. näk. iso koira sillä jo nyt pojan korkeus on 55-60cm luokkaa.

Ronan luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Uusi omistaja noutaa Ronanin Tallinnasta. Omistajalla on myös mahdollisuus lähteä noutamaan Ronania suoraan tarhalta yhdistyksen edustajan kanssa.
Kulukorvaus 150 euroa