Rati-riti-ralla

Lisätty sivulle: 2013-12-15

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Rati-riti-ralla
21.12.2013 Rati-riti-rallasta tuli kissaenkeli.

***

Leikattu urospentu, s. 9/2013, kotihoidossa Helsingissä.

15.12.2013 Pieni “pakastinpentu” Rati-riti-ralla saapui Rekuille kotihoitoon sisarustensa Kuuran ja ja Hallan kanssa joulukuun alussa. Pikkuiset on haettu vanhalta rouvalta, jonka ulkoileva kissa oli saanut pennut. Aikaisempien pentujen tapaan kohtalona olisi ollut lopetus, ellei rouva olisi saanut yhteyttä paikalliseen eläinsuojeluvalvojaan. Pentuja haettaessa ne löytyivät vanhasta, toimimattomasta arkkupakastimesta, ne olivat eläneet makkaralla ja olivat täynnä matoja. Tästä alkoi pikkuisten matka kotihoitoon ja emokin on leikattu, joten uusia pentuja ei ainakaan tälle kissarouvalle enää synny.

Rati-riti-Ralla on ujo pikkukolli, joka kaipaa kotia jossa on reippaan kiltti kissakaveri tukena ja turvana. Ujoutensa puolesta Ralla ei sovi lapsiperheeseen.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.