Quantos

Lisätty sivulle: 2012-11-28

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Quantos
08.02.2013 Quantos jouduttiin lopettamaan käytöksen muututtua arvaamattomaksi.

***

6.1.2013 Quantos sai kodin Helsingistä

***

Uroskoira, noin 4v.

12.12.2012 Lisätty Quantosille lenkkeilyvideo!

8.12.2012 Quantos on harrastuskaveria etsivälle oiva valinta. Quantos kulkee kauniisti hihnassa, välillä toki ihanat tyttöhajut nenään osuu ja hieman vetää, Quantos kuitenkin tottelee ja kuuntelee hyvin. Tulee kutsusta luokse vierelle. Quantosia on varmasti helppo kouluttaa ja poika on hyvin kontaktin haluinen. Toisille isoille uroksille tarhaloissa Quantos hieman rähjää. Quantos on kaikin puolin valmis omaan kotiin, jossa sen kanssa harrastettaisiin ja lenkkeillään paljon. Quantas on on todella avoin ja ystävällinen vieraitakin kohtaan, tarhaoloissakin tasapainoisen oloinen koira.

28.11.2012 Quantos on puhdasrotuinen Saksanpaimenkoira uros. Quantos on haettu kasvattajalta Saksasta, mutta sen rekisteripapereita ei ole saatu edelliseltä omistajalta. Quantosia on selvästi koulutettu ja se on hyvätapainen, mutta varsin energinen koira. Quantos on hyvin palvelualtis ja kaipaa tekemistä. Se sopisi varmasti hyvin harrastuskoiraksi aktiiviseen perheeseen.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä steriloituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 250 euroa