Mindi

Mindistä tuli koiraenkeli 25.5.2022.

***

Lisätty sivulle: 2010-02-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Mindi
18.4.2010 Mindi sai kodin Turusta kahden kissan kaverina.

***

Kuulumisia kodista:

24.5.2010 Hauskaa kesänalkua, laittelen täällä taas kuulumisia Mindistä :)

Päätimme tosiaan pitää nimen Mindi, koska mielestämme sopii tälle tytölle niin hyvin :) Kiloja on tullut pari lisää, mikä on ollu ihan hyvä, muutenkin selvästi saanut lisää vankkuutta. Kissojen kanssa aluksi varsin riehakkaat leikit on pikkuhiljaa saanut yhä enemmän pusuttelua mukaan, ja suukkoja satelee myös muulle perheelle varsinkin aamuisin.

Hyvin harvoin tulee enää tarpeet sisälle, joten käytännössä tyttö on nyt sisäsiisti. Murrosiän merkkejä ilmassa, hiukan uhmaamista ja näykkimistä, kuitenkin loppuvat heti kun hiukan tiukentaa äänensävyä.

Eilen oltiin uimassa ensimmäistä kertaa ja eihän tyttöä olisi saanut vedestä pois lainkaan, kauhea vesipeto ja nautti uimisesta oikein silmät kiinni!

Liitän mukaan pari kuvaa Mindistä uudessa kodissa.

Suuret kiitokset Rekku Rescuelle että saatiin tämä ihana karvapallo perheeseemme :)

***

8.4.2010 Mindille lisätty kuvia.

6.4.2010 Mindi siirtyi kotihoitoon Nurmijärven läheisyyteen. Mindi on kooltaan pienehkö ja vielä melko arka, mutta erittäin ystävällinen pentu. Lisätietoja tulossa.

14.2.2010 Mindi on muutaman kuukauden ikäinen tyttöpentu Kohtlajärven tarhalla. Mindistä tulee kasvamaan arviolta keskikokoinen, kovin raskasrakenteista siitä ei uskota tulevan, mutta varmaksi tätä ei pysty vielä sanomaan.

Mindi etsii omaa kotia, jossa ei ole ihan pieniä lapsia, myöskään toisia narttukoiria perheessä ei ole hyvä olla.

Kulukorvaus on 180 euroa, ja se sisältää tunnistemerkinnän, EU- passin, rabies-, nelos- ja leptospiroosirokotteen ja madotuksen.