Lucky

Lisätty sivulle: 2012-04-03

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Lucky
15.5.2012 Lucky kaunokainen on nyt enkeli, se todettiin FIV-positiiviseksi.

***

Leikattu uros

28.4.2012 Lucky on kaunis pitkäkarvainen kolli, sen luonne on todellakin ihastuttava ja yhdyn täysin tarhan toiveeseen oman kodin löytymisestä. Lucky nauttii saamastaan huomiosta ja hellyydestä ja tarraa kiinni ihmiseen syliin päästessään, eikä malttaisi päästää irti ollenkaan. Valokuvien ottaminen on erittäin haastavaa, Lucky on todella pirteä ja puskeva poika, joka ei juuri malta aloillaan pysyä tehdessään itseään tykö ihmisten seurassa.

3.4.2012 Lucky on äärimmäisen komea, ihmisrakas kehruukone. Lucky rakastaa huomiota ja hellyyttä. Lucky on hyvin iloinen ja ystävällinen kolli. Tarhan väki kovasti toivoo tälle hurmaavalla komistukselle omaa kotia. Luckyn turkin hoito vaatii tulevalta kodilta hieman työtä.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.