Lissa

Lisätty sivulle: 2011-03-24

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Lissa
Lissa lähti enkelien luo 30.9.2022.
***
29.10.2011 Lissa sai kodin Längelmäeltä kahden kissan kaverina.

***

Kuulumisia kotihoidosta:

26.10.2011 Lissa jatkaa yhä edelleen sitä oman kodin etsintää vaikka hän onkin hyvin kiintynyt hoitokodin emäntään. Lissa on reipas koiratyttö, joka tulee kissojenkin kanssa toimeen eli omassa kodissa voisi ajatella olevan seuraa toisesta koirasta sekä kissoista. Toki yksinoleminenkaan ei varmasti ole este.
Lissa on todella oppivainen, metsälenkkejä hän rakastaa, siellä Lissa on saanut juoksennella vapaasti ja tulee käskystä luokse.

24.9.2011 Lissa on kotihoidossa Nakkilassa.

***

10.8.2011 Lissa joutuu etsimään uuden kodin, koska Lissa on nykyiselle omistajalle liian iso ja omistaja pelkää pienemmän koiran puolesta. Muita vikoja Lissassa ei omistajan mukaan ole. Lissa on tullut perheessä olevan toisen koiran kanssa hyvin toimeen sekä myös muiden tapaamiensa koirien. Lissa kulkee hihnassa pääasiassa nätisti, joskus saattaa hieman vetää. Ei hauku ja on sisäsiisti. Lissa on säkäkorkeudeltaan n. 55 cm ja paino on 25-30 kg välissä.

8.8.2011 Lissa sai kodin Porista.

***

Lissa, n. 5-vuotta snautseri-tyttö etsii kotia Raplassa.

27.6.2011 Lisätty Lissalle uusia kuvia.

24.3.2011 Lissa on aktiivinen ja ystävällinen koiratyttö, joka annettu pois, koska entiset omistajat eivät jaksaneet aktiivisen koira kanssa. Lissan juuret tulevat Moskovasta ja Lissan pitäisi olla puhdasrotuinen snautseri, kuitenkaan Lissa ei ole rekisterissä. Lissa on Raplassa tullut toimeen toisten koirien sekä lasten kanssa. Lissalle ihanteellinen omistaja on paljon kotona oleva, joka jaksaa puuhastella ja harrastaa koiran kanssa.

Lissa luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä ja steriloituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Lissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus Lissasta 250 €.