Laulu (nyk. Lulu)

Lulusta tuli koiraenkeli 21.1.2021.

***

Lisätty sivulle: 2007-01-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Laulu (nyk. Lulu)
01/2006 Lulu sai kodin Lohjalta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

19.9.2019 Hei! 7.1.2006 kotiutui meille ihana pentu, yksi parvekepennuista. Vähän alkaa ikä painaa 14-vuotiaalla neitokaisella, mutta jokainen päivä nautitaan täysillä. Lulu voi hyvin, mennään askel kerrallaan. Ikuisesti kiitollisia ollaan, että yhdistyksen kautta saatiin Lulu meille.

10.1.2016 Heippa! Se on rapiat kymmenen vuotta kulunut siitä, kun Lulu tuli perheeseen! Ja kaikki on edelleen mallikkaasti, juuri oltiin vuositarkastuksella rokotusten yhteydessä ja kaikki on oikein hyvin silläkin saralla. Suurempia vaivoja ei siis ole ilmaantunut, muutama kymmenen rasvapattia ei menoa haittaa, kun ovat tutkitusti harmittomia, eikä nuo kovin isoiksi ole kasvaneet. Lulussa virtaa riittää ja lumi on edelleen se huippujuttu. Kovilla pakkasilla kyllä lattialämmitys on Lulustakin lenkin jälkeen kiva juttu ja lämpimän päällä on kiva lötköillä. Toivottavasti saamme pitää niin rakkaan karvakuonon kanssamme vielä monia monia vuosia!

15.2.2015 Lulun kotiutumisesta meille on jo 9 vuotta aikaa! Hurjaa vauhtia on aika mennyt ja Lulun kanssa kaikki edelleen hyvin, jaksaa juosta ja peuhata niin toisten koirien kuin lastenkin kanssa. Nivelvaivat eivät ole lisääntyneet, puuta koputtaen! Lulu on oiva pulkkamäen vahti, paimentaa lapset takaisin, jos meinaavat väärälle reitille eksyä. Toivottavasti meillä on yhteisiä vuosia vielä paljon jäljellä! Nyt nautitaan vielä talvesta talviturkki päällä, kun kelit hiukan lämpenee, saa tyttö taas lyhyen turkin :)

25.8.2013 On vierähtänyt pitkä tovi siitä, kun olen Lulun kuulumisia päivitellyt. Lulu on edelleen oma iloinen itsensä ja nauttii päivistä makoillen isolla terassilla ja juoksennellen lasten ja koirakaverinsa kanssa pihalla. Lulussa on selvästi edelleen paimenkoiraa havaittavissa, nimittäin paimentaa meidän 3- ja 1-vuotiaat pojat pysymään vanhempien luona :) Lulu on lapsille todella kiltti, pesut hoitaisi mielellään :) Lonkissa on vähän sanomista, mutta vielä ei vaivaa päivittäistä elämää mitenkään, vaan tyttö jaksaa hienosti parin tunninkin lenkkejä. Pientä eroahdistusta ilmeni toisen lapsemme syntymän myötä, Lulu kun haluaisi kulkea lauman kanssa kaikkialle. Ok-talossa saa onneksi ulvoa niin paljon kuin sielu sietää ja ulko-oven eteen tehty raapimissuoja auttoi, enää ei ole ongelmia. Lulu pidetään pääosin lyhyessä turkissa, kasvattaa valtavan karvapehkon, eikä sitä karvaa lähde lainkaan. Täällä siis kaikki hyvin ja nautimme elämästä!

2.4.2008 Lulun kanssa kaikki on sujunut hyvin. Neiti alkaa olla jo selkeästi aikuinen, on rauhoittunut paljon ja jaksaa keskittyä asioihin erilaisella tarmolla kuin ennen. Ja jopa tulee käskystä luokse, mikä on ollut hetkellisesti hakusessa. Lulu on edelleen huono syömään, kinkkukaan ei aina kelpaa, mutta tutkimuksissa ei löytynyt mitään syytä tähän huonoon syömiseen, olivat sitä mieltä että koiralla kaikki hyvin, mutta omistaja on stressaantunut.

Lulu on nyt steriloitu maaliskuun aikana ja toipuminen on lähtenyt hienosti käyntiin.

03/2006 Heipsan täältä Lohjalta! Laulun eli nykyään Lulun kanssa kaikki on sujunut hyvin. Lulu on nyt noin 38cm korkea ja painoa on kymmenisen kiloa. Istu- ja tassukäskyt osaa jo loistavasti, maahankäsky tulee pienellä viiveellä, mutta tosi nopea on oppimaan. Lulun lempipuuhaa on lumessa möyriminen ja hankeen sukeltaminen. Saa nähdä kuinka käy kun lumet lähtee ja neiti ei enää nääkään lunta. Lulu on aivan loistava pakkaus, rakastaa kaikkia ihmisiä ja muita eläimiä, ainoastaan hevoset on vielä vähän jännittäviä kun painoero on niin suuri :) Terkuin: Minna ja Lulu

***

12/2005 Yhdeksän pentua, joista neljä tyttöä ja viisi poikaa. Pesue löytyi yhdessä emonsa kanssa Tallinnasta parvekkeelta, pakkasella, jonne naapurit heittelivät niille ruokaa. Alkoholisoituneen miehen koiran vahinkopennut, jotka mies aikoi heittää kaupan taakse roskikseen! Tallinnan kodittomia kissoja auttava Huljatud kasside rehabilitatsioni keskus –nimisen eläinsuojeluyhdistyksen aktiivijäsen huomasi pennut ja otti ne kotihoitoon luokseen. Myös emoa (kuva) yritettiin auttaa, se leikkautettiin ja steriloitiin yhdistyksen piikkiin jo, mutta sen omistaja onnistui saada koira takaisin ja antaa se eteenpäin, ilmeisesti ei ole sentään lopetettu. Kissayhdistys yrittää koko ajan saada koiran huostaansa. Pentujen isästä ei ole tietoa. Pennut ovat voineet loistavasti uudessa hoitopaikassa Tallinnassa, saaneet painoa ja ovat todella hurmaavia.

Tulevat Suomeen kotihoitoon/koteihin 7.1.2006 pääkaupunkiseudulle ja Keski-Suomeen rokotettuina, mikrosirutettuina, ulkoloishäädöt ja matokuurit saaneina (tiedot EU-passeissa, jotka pentujen mukana).