Larisa (nyk. Lara)

Lisätty sivulle: 2011-12-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Larisa  (nyk. Lara)
9.7.2023 Larasta tuli koiraenkeli.
***
2.2.2012 Larisa sai kodin Helsingistä.
***Kuulumisia kodista:

14.5.2012 moi! Olen Lara nykyään ja olen kasvanut isoksi neidiksi kävin tässä 9.5.2012 näyttäytymässä hoitomammalle :) ja palautin samalla pentupantani joka oli jäänyt jo pieneksi:)

olen ollut todella kiltti tyttö parit netti piuhat olen syönyt mutta muuten olen
ollut hienosti ,mutta munhan ei tarvitse paljon yksin olla saan kulkea talon isännän matkassa töissä:)
talviturkkkinikin olen jo heittänyt pois linnun perässä menin veteen,muuten kyllä hienona neitinä kierrän vesilammikot kaukaa:)
kuvistanikin näkee että vauva on lähtenyt ja todella kaunis siro neiti on
kuoriutunut minusta:)
pikkasen mua jännitti tavata tuo hoitomamma mutta kyllä mä sit uskalsin jo pusutkin antaa sillekin se kun mua niin kehui:)
lupasin taas tulla näytille kunhan aika taas menee hieman eteenpäin ja musta voi
taas ottaa uusia kuvia ja kuulumisia:)

***

Kuulumisia kotihoidosta:

30.1.2012 Kuvia Larisasta kotihoidossa.

31.1.2012 moi! pari kuvaa et näet vähän tätä tilannetta kuinka rankkaa mulla täällä on:) joo ja pesivätkin mut tänään:(
Mut kun pesu oli ohi ravasin pitkin kämppää ihan intona:)meinas Jaska ja Tayson ja muut talon omat “pienet” koirat jäädä jalkoihin:)

28.1.2012 Larisa saapui Suomeen kotihoitoon Somerniemelle.

***

8.1.2012 Larisa on pentuepoppoon isoimmasta päästä. Sisarustensa tavoin Larisa tykkää juosta pienen sydämensä kyyllyydestä pihamaalla ja ottaa aina hetken aikaa rapsutuksia vastaan, kunnes taas tekee mieli juosta uuteen paikkaan enempi tutustumaan maailmaan.

13.12.2011 Larisa on 14.9.2011 syntynyt narttupentu. Pentuja on yksi poika ja neljä tyttöä Luka, Lucia, Liliana, Laura ja Larisa. Pentujen perimässä on todennäköisesti saksanpaimenkoiraa ja laikaa. Pentujen kodin löytymisellä on kiire
Pennuista kasvaa keskikokoisia noin 50 cm korkeita. Pennut ovat valmiita matkustamaan Suomeen rokotusten puolesta 27.1.2012 lähtien.
Lisää tietoa tulossa.

Luovutusmaksu pennusta on 200 e, mikä sisältää EU-passin, mikrosirun, rokotukset, loishäädöt sekä traces-tarkastuksen. Uusi omistaja noutaa koiran Tallinnastaja. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.