Kaisa

Lisätty sivulle: 2012-06-02

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Kaisa
3.1.2024 Kaisasta tuli koiraenkeli.
***

29.11.2015 Kaisa sai kodin Pornaisista.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

4.2.2016 Kaisalla kaikki hyvin. Ihanan iloinen tyttö ja kova ääninen :) Alkuun metsälenkeillä oli hyvin arka ja esim ojan ylitykset olivat vaikeita ja muutenkin liikkuminen oli vahtelevassa maastossa hankalaa. Tänäpäivänä lentää metsissä kuin tuulispää ja parasta on jos vaikka Monti ajaisi takaa. Mustasukkainen (hyvällä tavalla) tyttö on, kyllä kaikille muille joita omistajat vain hiukankin hellii, siihen tullaan hyvin pian pallo tai lelu suussa örisemään. Nyt me vain odotamme porukalla kevättä!

22.12.2015 Kaisa on ollut meillä n.kuukauden Montin kaverina. Hyvin on mennyt. Koirat tulee hyvin toimeen ja Kaisa on saanut sohvaperuna Montiin hieman vauhtia. Parasta on peltolenkillä missä saa juosta vapaana, mutta toisaalta naapurin tytön kanssa pallon heittelyt on myös kivaa. Uusia ääniä Kaisa haukkuu aika paljon, mutta siitä opetetaan pikkuhiljaa eroon. Aivan ihana tyttö! Toivotamme kaikille oikein hyvää Joulua!

***

Steriloitu narttukoira, 3v, kotihoidossa

7.11.2015 Kaisa on todella ihmisrakas, hurmaava koiraneito, joka touhottaa mielellään kaikessa mukana häntä vispaten. Paras paikka on maata sohvan vieressä jaloissa tai tulla kainaloon. Pallot ja lelut on Kaisan mieleen ja niitä saakin viskoa tytölle montaa kertaa päivässä. Kaisasta saa myös oivan kaverin ja kirittäjän juoksulenkille! Toisiin koiriin Kaisa suhtautuu aluksi vähän varauksella, mutta ainakin rauhalliset uroskoirat Kaisa hyväksyy kavereikseen. Sisällä Kaisa ilmoittaa haukkumalla, jos ulkona menee jotain tai kuuluu jotain epänormaalia, mutta muuten Kaisa ei turhia hauku. Ulkona ja lenkillä ei myöskään hauku ja ohittaa toiset koirat hienosti, kaikkia ihmisiä kyllä menisi mielellään moikkaamaan.

12.10.2015 Kaisa joutuu etsimään uutta kotia, sillä ei tule toimeen perheen pienen lapsen kanssa. Kaisa tulee vaihtelevasti toimeen toisten koirien kanssa, ja sopisi ihan ainoaksikin koiraksi aikuiseen perheeseen. Kaisa on haukkuherkkä, joten helpoin vaihtoehto Kaisalle olisi rivitalo tai omakotitalo. Kaisa on seurallinen ja kiintyy ihmisiin.

KULUKORVAUS leikatusta narttukoirasta on 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi) ja on madotettu vähintään kertaalleen. Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.

***

20.7.2012 Kaisa sai kodin Espoosta toisen koiran kaverina.

***

Kuulumisia kodista:

3.10.2012 Kaisa on vähän kasvanut siitä kun se tuli meille, säkä n.51-52. Lenkkeily on ollut nykyään todella helppoa ja Kaisassa virtaa riittää siihen enemmän kuin itsellä. Misakista ja Kaisasta on tullut hyvät ystävät ja tuossahan ne vierekkäin nytkin nukkuu. Pieniä sisäsiisteys opetteluja tässä vielä on, mutta hiljaa hyvä tullee,. Perus käskyja ollaan kovasti opeteltu, istu, maahan ja irti osaa mainiosti nyt vaan uusia opettelmaan. Todella fiksu ja nopea oppimaan. Naapurista Kaisa sai myös hyvän ystävä koiran joka tunnistetaan lenkillä jo monien metrien päästä, aina pitää päästä vauhdilla leikkimään tämän suomenlapinkoiran kanssa :D

27.7.2012 Kaisa ja Misaki tulee nyt todella hyvin toimeen keskenään ja Misaki jopa välillä komentaa olemaan rauhallisempi (tosiaan Kaisassa virtaa riiittää). Ulkona remmissä olessa Kaisa vielä aristelee toisia koiria mutta koirapuistossa meno on aivan toisen lainen ja huomaa että tyttö nauttii kun saa juosta toisten koirien kanssa.

Kovin on huomion ja hellyden kipeä tyttönen mutta sehän on vaan positiivista, ei varsin koko aikaa enää juokse perässä mutta nauttii kun saa haleja ja rapsutuksia. Aivan ihana koira ollut! Pientäeroahdistusta sillä on ollut mutta onneksi helpottaa pikkuhiljaa Dap haihduttimen ansiosta :) Onneks on kamera millä seurata ahdistuksen helppottamista ja pieniä ero harjoituksia haihdutimen lisäksi niin eiköhän se pikkuhiljaa lopu.

23.7.2012 Ihan hyvin on nytten lähtenyt sujumaan, alkuun oli hieman ärhentelyä Kaisan puolelta kun Misaki tuli liian innokkaana tervehtimään ja toinen taisi säikähtää. Myöskin alkuun oli enemmän pieniä remmissä murinoita Misakille mutta pikkuhiljaa sekin alkaa vähentymään. Muuten on mennyt hyvin ja ovat leikkineet keskenään :) Autossa Kaisa oli todella nätisti ja nukkui suurimman osan matkasta minun sylissä, nyt näyttääkin leimaantuneen erityisesti minuun ja seurailee minne ikinä meenkin nii asunnon sisällä.

***

2kk pentu

2.6.2012 Kaisa on avoin ja utelias sekarotuinen pentu, joka jakaa pentuaitauksen neljän muun pennun kanssa.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä leikattuna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus leikkaamattomasta koiranpennusta on 200 euroa.