Jassu

Lisätty sivulle: 2009-06-09

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Jassu
6.10.2009 Jassusta tuli koiraenkeli

***

Valitettavasti yhteyshenkilön läppäri oli rikki, eikä hän saanut kreikassa luettua sähköpostejaan, eikä tiennyt kyselyistä. Hänestä riippumatta Jassu oli annettu kreikkalaiseen perheeseen ja Jassun uusi omistaja oli myrkyttänyt sen.
Hyvää matkaa Jassu-enkelille:(

***

11.8.2009: Jassun tilanteesta ei ole saatu mitään tietoja lukuisista kyselyistä huolimatta.

9.6.09: Jassu on noin 1v narttu. Jassu on löydetty talvella Rhodoksen keskustasta hortoilemasta sen poikaystävä Charlien kanssa. Charlie on saanut kodin suomesta jo ja Jassu tarvitsisi vielä oman rakastavan kodin. Jassu tulee suomeen Charlien kanssa 28 kesäkuuta. Jassu asuu tällähetkellä Rhodoksen koirahotellilla yksin eristyksessä muista, en tiedä syytä miksi se ei ole muiden koirien kanssa. Se ei todennäköisesti siedä muita narttuja. Jassu ei kuitenkaan reagoinut millään tavalla vaikka häkin ulkopuolella pörräsi 3 narttua ja muutama uros ja vieläpä pari pentua, se kiinnitti huomion ainoastaan ihmisiin jotka tulivat sitä morjestamaan. Häntä heilui kovaa tahtia ja melkein itku tuli sille kun joku sitä vähän rapsutti. Uskon että Jassu tulee olemaan helppo kouluttaa ja se tulee olemaan omistajalleen maailman uskollisin koira. Minkään näköistä agressiivista käyttäytymistä en Jassussa huomannut. Se saattaa olla omassa aitauksessa senkin johdosta mikäli sillä on juoksuaika. Ainut ongelma Jassun kanssa suomessa saattaa olla eroahdistus. Se on nyt elänyt tarhalla puoli vuotta ja sitä ennen kadulla. Kun se vihdoin saa sen oman rakastavan omistajan se ei siitä hevillä varmasti luovu. Joten uuden omistajan tulisi varata aikaa ainakin muutama viikko koiran sopeutumista varten. Jassun rotuperimää on vaikea sanoa mutta se muistuttaa kovasti sekä luonteeltaan että ulkonäöltään omaa koiraani joka myöskin on rodokselta ja rotuina labradorinnoutaja sekä pitbull. Jassu tarvitsee selkeät rajat mutta en usko että sitä tarvitsee “rajusti” komentaa uskoo pienestäkin kuhan sitten saa palkinnoksi vähän rapsutuksia. Jassu on sisäsiisti joka on yllättävää kun sillä ei koskaan ole ollut kotia. Jassu on ollut luonani muutaman yön ja ei ollut mitään ongelmia.Jassun aika tarhalla alkaa olla lopussa siksi sen on kiire löytää hyvä rakastava koti joka sitoutuu hoitamaan ja rakastamaan sitä sen elämän viimeisetkin päivät. Jassun kasvot ovat erityisen näköiset, saman näköistä koiraa ei varmasti löydy. Tästä jollekkin aivan ihana kiltti koira, jollekkin joka osaa sitä arvostaa ja rakastaa. Jassusta saa lisätietoja yhteyden otolla.

Kulukorvaukset Jassusta on 300 euroa. Jassu on suomeen tulessaan rokotettu, sirutettu, madotettu ja eläinlääkärin tarkistama. Sekä sillä on euroopanunionin passi mistä käyvät ilmi kaikki lääkäritoimitukset.

Yhteydenotto:

Aina toimiva, soniagarchi@hotmail.com
puhelimitse vain ja ainoastaan 14 päivään asti jonka jälkeen sähköposti.
puh. 044 9634 783