Ebba

Lisätty sivulle: 2011-11-05

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Ebba
18.8.2013 Ebbasta tuli enkeli.
***

16.10.2012 Ebba sai kodin kotihoitopaikastaan Nakkilasta.

***

13.2.2012 Ebba kävi lääkärissä ja kokeissa. Lääke on auttanut ja Ebban arvot ovat parantuneet hyvin. Ebba oli jälleen mallikkaasti lääkärillä ja muutenkin koko matkan ajan. Ebba tulee toimeen lasten kanssa. Ebba on vähän sellainen “ruma ankanpoikanen”, mutta sydän on kultaa. Ebbaa yritetään vähän pitää laihdutus kuurilla eläinlääkärin ohjeen mukaan. Ebba on hyvin reipas ja ulkoilee hoitopaikan koirien kanssa päivittäin metsä lenkkejä. Tietty takki päällä näin pakkasella.
Mistähän Ebballe löytyisi rakastava ja huolehtiva koti ? Toivoisin Ebban vielä
löytävän sen oman lenkittäjän.

17.1.2012 Lisätty Ebballe uusia kuvia

18.1.2012 Ebba saa lääkitystä ja kuukauden sisällä Ebbasta otetaan uusi testi.
Karva on alkanut kasvaa kylkiin .Toivotaan, että Ebballe kasvaa “talvikarva”.
Ebba tulee hyvin toimeen hoitopaikan tyttökoiran kanssa. Ebba on muutenkin pirteä ja kiltti tyttö. Kulkee kauniisti hihnassa.

7.1.2012 Ebballa on koetulosten mukaan Cushingin tauti.
“Häiriötila, joka johtuu korkean kortisolituotannon vahingollisista vaikutuksista elimistölle. Cushingin – tauti eli lisämunuaisen kuorikerroksen liikatoiminta koiralla on kohtalaisen yleinen sairaus. Häiriö, eli esimerkiksi kasvain, voi olla joko aivolisäkkeessä (85 – 90 % tapauksissa), joka valvoo ja säätelee lisämunuaisen toimintaa tai itse lisämunuaisen kuorikerroksessa saattaa olla muutos (10 – 15 % tapauksista).” Ebba todennäköisesti tarvitsee loppuiän lääkityksen.
Päivittäisen tabletin ja määrätyin väliajoin verikokeen, jossa tarkastetaan lääkkeen vaikutus, jotta arvot pysyvät tasapainossa.

5.12.2011 Ebba tuli Suomeen kotihoitoon Nakkilaan, jossa Ebballe tehdään tarkempia tutkimuksia Ebban todennäköisestä sairaudesta, joka vaatii ehkä loppuiän lääkityksen.
Ebba on hyvin kiltti.

5.11.2011 Ebba on pieni, vanhempi steriloitu narttukoira Raplan tarhalla. Eläinlääkäri tarkasti Ebban ja totesi, että Ebba ei odota pentuja vaan Ebballa on joku hormoonihäiriötä aiheuttava sairaus. Ebba tutkitaan ja pyritään selvittämään aiheuttaja. Ebba on tuotu tarhalle 28.10.2011.
Lisää tietoja tulossa.

Ebba luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä ja sterilisoituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus on 100 euroa