Boxu (nyk. Tikru)

Lisätty sivulle: 2006-12-15

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Boxu (nyk. Tikru)
28.9.2006 Tikrun maallinen vaellus päättyi yllättäen. Tikru jäi auton alle.

“Koskaan ei tiedä onko aikaa paljon vai vähän. Yht´äkkiä huomaa se päättyikin tähän. On paikkasi tyhjä ja korvaamaton, ja kaipuu suuri sanaton. ”

***

2/2006 Heippa! Tässä tulee juuri otettuja pakkaspäivän riehumis kuvia:) Koitan jossain vaiheessa saada Simon ottamaan meistä yhteikuvan, niin nähdään miten on oikeasti kasvanut! Painoa on tullut ainakin 3.5 kg ja korkeutta on kasvanut joitakin senttejä. Tikru ei oikein pysy paikallaan korkeutta mitatessa, niin tulee aina noin arvioita. Kuitenkin korkeutta on ainakin jo se 50cm. Kovaa tahtia ottaa äitiä kiinni! Huomenna tulee dobermann Okko taas meille kylään, otan kuvia tapaamisesta ja laitan teille tulemaan! Vauhtia on ainakin tiedossa.

Nyt ollaan lenkkeilty sellaista 7-8km melkein päivittäin. Lenkkeillä ohittaa aika hyvin vastaan tulevat. Fiksu koira kaikin puolin! Jep, pitää mennä näköjään heittelemään hämähäkkiä! Tikru rassukka hämis suussa töröttää tuossa vieressä ja tuijottaa, että jokos tulet sieltä!! Terkuin Tirppana ja muu poppoo

***

12/2005 Boxu sai kodin Paavolasta perheen ainoana koirana.

***

Urospentu

Boxu onkin Nublun urospentu Mäks, joka annettiin uusille omistajille noin 1kk sitten, nyt palautettiin tarhalle. Nukkuu ja leikkii kissojen kanssa. Haukkuu yksinjäädessään jonkin aikaa. Sisäsiisteyskasvatus aloitettu ja ymmärtää jo tehdä tarpeensa pihalle. Valmis rokotustensa puolesta matkaamaan uuteen kotiin parin viikon kuluttua. Boxun uuden kodin toivotaan olevan omakotitalossa. Boxu on todella energinen ja aktiivinen, ja saattaa kärsiä eroahdistuksesta, joten sillä olisi ehkä hyvä olla kaverina aikuinen, rauhallinen narttu.