Bimka

Lisätty sivulle: 2012-10-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Bimka
31.1.2013 Bimkasta tuli enkelikoira

Bimkaa ei voitu enää sijoittaa kotiin, tytön stressi oli liian kova. Nyt ei tarvitse enää stressata, juokse ja leiki, ole taas vapaa.

***

Leikattu narttukoira, noin 8v.

28.1.2013 Bimka etsii kiireellä kotihoitopaikkaa tai kotia, jossa se voisi olla ainoana koirana. Bimka on oikein ystävällinen ihmisille, mutta koirien kanssa se ei välttämättä tule toimeen. Bimka ei juurikaan vedä hihnassa, ja antaa lenkillä kyllä toisten koirien olla.

8.12.2012 Bimka toivottaa tarhalle tulijat lämpimästi tervetulleeksi, Bimkasta huokuu aikuisen rauhallisen rouvan sympaattinen luonne. Bimka on päässyt tarhalla pulskistumaan ja painoa pitäisi uudessa kodissa tiputtaa ainakin 5kg.

12.11.2012 Lisätty uusia kuvia Bimkasta.

10.10.2012 Bimka on tuotu kodista tarhalle, ja se on vasta steriloitu ja hampaat samalla putsattu. Bimka on aika rauhallinen, mutta kuitenkin hyvin virkeä ja vanhempi koira, jota on ilmeisen hyvin myös ruokittu, painoa on 2-3 kg liikaakin. Bimkan säkäkorkeus on noin 55-60 cm. Bimka on ystävällinen, ja antaa rapsutella kaikkialta, mutta ei jää kerjäämään lisää, kun rapsutukset loppuvat. Muiden koirien mukana Bimka haukkuu, mutta ei kuitenkaan ole levoton tai muuten näytä juurikaan stressaantuneelta. Bimka sopisi hyvin reippaillekin lenkeille kaveriksi, ja innostuisi vielä varmaan leikeistäkin, pientä pilkettä Bimkalla silmäkulmasta vielä selvästi löytyy. :)

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä ja leikattuna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 250 euroa.