Ada 1, Nittan pentu

Lisätty sivulle: 2006-12-20

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Ada 1, Nittan pentu
22.6.2011 Adasta tuli koiraenkeli.

Adaa uuvutti viimeisen puolen vuoden aikana agressiivisesti levinneet kasvaimet. Sosiaalisesta ilopilleristä tuli nopeassa ajassa hyvin pelokas, vihainen ja stressaantunut koira. :(

“I lost a special friend today the kind you can’t replace, and looking at her empty bed I still can see her face. I see the endless energy the sparkling puppy eyes, Not the tired, fragile friend I had to bid goodbye.”

***

2004 Ada sai oman kodin

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

2/2007 Ada on nyt vihdoinkin leikattu. Tuntuu, että koira on muuttunut vieläkin energisemmäksi, eihän sen niin pitänyt mennä?!=) Reissaaminen autolla on Adan mielestä ihanaa. Reitin mummolaan Ada muistaa mutka mutkalta. Mummola onkin yksi suosikkipaikoista, ja varsinkin kylpyhuoneessa oleva amme; lempipaikka nukkua.. Menoa ja meininkiä tällä koiralla riittää vieläkin!!Varsinkin nyt talvella, lumi on niiiiiin ihanaa..Lenkit menevät pelkäksi lumessa kierimiseksi tai hangessa hyppimiseksi.

4/2005 Ada on näissä kuvissa hieman päälle vuoden ikäinen. Ada on edelleenkin iloinen ja energinen vesseli, jonka kanssa mikään päivä ei ole tylsä ja samanlainen. Sen suurimmiksi rakkauden kohteiksi ovat osoittautuneet tiskirätit ja lippikset…niitä on kadonnut monia. Mietittiin pitkään, että nousevatko korvat kokonaan pystyyn vai jääkö ne lurppakorviksi. Niistä tuli sitten tuollaiset sekä-että -korvat.. Ei se mitään, meidän Ada on huippujätkä!!

***

Narttupentu, noin 5kk

Ada syntyi Suomessa 9.2.2004 Virosta tuodulle Nitta-koiralle. Pentukuvassa Ada on 5kk:n ikäinen. Ada on erittäin energinen ja sosiaalinen ilopilleri.