Maatiaiskissojen leikkauspäivät Pirkanmaalla 15.-16.8.

17.7.2020

Rekku Rescue ja eläinlääkäri Satu Olkkonen järjestävät leikkauspäivät maatiaismirreille ja -kolleille Pirkanmaalla, Sastamalassa eläinhoitola Kotikolossa lauantaina 15.8. sekä Hämeenkyrössä löytöeläintalo Kissankulmassa sunnuntaina 16.8.

________________________

HUOM.  Molemmat leikkauspäivät on tällä hetkellä täyteen varattu. Mahdollisesti vapautuvista ajoista ilmoitetaan Facebookissa

Sastamala

Hämeenkyrö

________________________

Leikkauspäivät on suunnattu kissanomistajille, jotka huolehtivat hyvin lemmikeistään, mutta joiden taloudellinen tilanne on vaikea esimerkiksi lomautuksen, työttömyyden tai sairastumisen vuoksi.

Leikkauksen yhteydessä kissa rokotetaan kolmoisrokotteella (kissarutto ja kissaflunssat), ellei eläimellä ole voimassa olevaa rokotussuojaa, sekä mikrosirutetaan, ellei sillä ole jo mikrosirua. Sirutiedot rekisteröidään Kissaliittoon.

Yli 10-vuotiaita kissoja ei leikkauspäivissä leikata terveysriskien vuoksi.

Hinnat

Naaraskissan sterilointi, rokotus ja rekisteröity mikrosiru 40 euroa. Mikäli kissalla on voimassa oleva rokotussuoja ja rokotusta ei tarvita, on hinta 35 euroa.

Uroskissan kastrointi, rokotus ja rekisteröity mikrosiru 20 euroa. Mikäli kissalla on voimassa oleva rokotussuoja ja rokotusta ei tarvita, on hinta 15 euroa.

Ilmoittautuminen

Sastamalan tapahtuman ilmoittautumislomake.

Hämeenkyrön tapahtuman ilmoittautumislomake.

Täytä tiedot huolellisesti ja tarkista erityisesti, että sähköpostiosoite on oikein. Koska tapahtumat on suunnattu heikommassa taloudellisessa asemassa oleville kissanomistajille, pyydämme lomakkeessa myös perustelemaan, miksi tarvitset kissasi leikkauksen tuettuun hintaan.

Ilmoittautumisen jälkeen saat maksuohjeet sähköpostilla parin päivän kuluessa. Kun maksusuoritus näkyy tilillämme, saat tarkemman osoitteen, ilmoittautumisajan sekä ohjeet, kuinka toimia ennen ja jälkeen leikkauksen. Leikkauspäivissä huomioidaan koronarajoitukset ja osallistujien turvallisuus.

Sama omistaja voi ilmoittaa leikkaustapahtumiin enintään kolme kissaa. Jokaisesta on täytettävä oma ilmoittautumislomake.

Puutteellisin tiedoin lähetettyjä ilmoittautumisia emme käsittele. Pidätämme myös oikeuden pyytää lisätietoja sekä tarvittaessa olla hyväksymättä ilmoittautumista.

Pirkanmaan leikkauspäivien päätukija on Tassu-säätiö, jonka avustus mahdollistaa leikkausten poikkeuksellisen edulliset hinnat. Rokotusten hintoja tukee Eläinsuojelukeskus ja lemmikkihotelli Onnentassu. Rekku Rescue lahjoittaa mikrosirut, ja eläinhoitola Kotikolo ja löytöeläintalo Kissankulma tarjoavat tilansa maksutta käyttöön.

Kissan leikkauttaminen on eläinsuojeluteko!

Myös kissojen Drive in -mikrosirutus

Molempien Pirkanmaan leikkauspäivien yhteydessä järjestetään myös erilliset maatiaiskissojen mikrosirutustapahtumat, joihin ei vaadita ennakkoilmoittautumista. Rekku Rescue hoitaa sirutuksen ja sirutietojen rekisteröinnin.

Kissojen Drive in -mikrosirutus Sastamalassa, eläinhoitola Kotikolossa 15.8. klo 11-16 ja Hämeenkyrössä löytöeläintalo Kissankulmassa 16.8. klo 11-16.

Emme peri sirutuksesta maksua, mutta toivomme osallistujilta pientä lahjoitusta keräyslippaaseemme omantunnon ja maksukyvyn mukaan.