Maatiaiskissojen leikkauskampanjat -draft

Rekku Rescue järjestää maatiaiskissojen leikkauskampanjoita eri puolella Suomea. Tuetut leikkauskampanjat on suunnattu henkilöille, jotka huolehtivat hyvin lemmikeistään, mutta joilla ei ole taloudellista mahdollisuutta leikkauttaa kissaansa.

Leikkaukset toteutetaan yhteistyössä paikallisten eläinlääkäreiden kanssa. Kampanjoissa yhdistys tarjoaa mahdollisuuden kissan kastrointiin tai sterilointiin pienellä omakustannushinnalla. Tällä hetkellä kampanjat ovat käynnissä yhteistyöeläinlääkäreidemme kanssa Akaalla, Alavudella, Askolassa, Eurassa, Hämeenlinnassa, Iissä, Juvalla, Jämsässä, Kankaanpäässä, Kauhavalla, Kemiössä, Kokemäellä, Kurussa, Lapualla, Lempäälässä, Lieksassa, Liperissä, Maalahdessa, Mikkelissä, Nivalassa, Närpiössä, Oulussa, Pieksämäellä, Polvijärvellä, Rantasalmella, Rovaniemellä, Saarijärvellä, Salossa, Savonlinnassa, Siilinjärvellä, Sipoossa, Sodankylässä, Sotkamossa, Sulkavalla, Torniossa, Turussa, Uudessakaupungissa, Valkeakoskella ja Vammalassa.

HUOM! Avustus ei ole tarkoitettu kissan hankintahetkeen, koska silloin pitää olla mietitty, miten rahat riittävät eläimen eläinlääkärikuluihin ja hyvään hoitoon. Avustusta voi hakea tilanteeseen, jossa taloustilanne on muuttunut yllättävän elämänmuutoksen, kuten sairauden tai työttömyyden myötä.

Leikkausten tuetut hinnat kampanjoissa ovat: kastraatio 40 euroa ja sterilaatio 60 euroa. Hintoihin sisältyy mikrosiru, joka rekisteröidään Kissaliittoon. Kissan tulee painaa vähintään kaksi kiloa.

Mikäli hyväksymme hakemuksesi, saat sähköpostilla ohjeet ensin omavastuuosuuden maksamiseen ja maksun jälkeen ajan varaamiseen. Saat myös ohjeistuksen, mitä huomioida kissan leikkauspäivänä ja miten toimia leikkauksen jälkeen.

 

Leikkauskulu on todennäköisesti pienin eläinlääkärikulu kissasta sen elämän aikana, joten älä ota kissaa hetken mielijohteesta vaan varaudu sen hankintaan huolella myös taloudellisesti.

Täytä lomake hakeaksesi mukaan leikkauskampanjaan

Avaa lomake

Hae leikkauskampanjaan

  Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.

  Varmistathan että haet oikean paikkakunnan leikkauskampanjaan, hyväksyttyä hakemusta ei voi jälkikäteen siirtää toiselle paikkakunnalle.


  Voit hakea enimmillään kolmen kissan leikkausta samalla lomakkeella.
  Etsimme eläinlääkäreitä mukaan kampanjoihin

  Etsimme myös uusia yhteistyöeläinlääkäreitä tavoitteena laajentaa leikkauskampanjat kattamaan yhä useampia paikkakuntia ja ennen pitkää koko maan. Voit olla vastavalmistunut tai jo alan konkari, toimia omalla klinikalla tai toisen palveluksessa. Tärkeintä on, että haluat olla mukana varmistamassa, että tulevaisuudessa jokainen kissanpentu syntyy toivottuna.

  Ota yhteyttä ja kysy lisää! Aktiiviimme Katja Noro vastaa mielellään, katja@rekkurescue.com.