Saana ja Silmäterä

aikuinen (arvioitu)

“Gurrrnau!” Näin nämä kissakaunottaret tervehtivät teitä iloisesti. Saana ja Silmäterä saapuivat Rekku Rescuelle huostaanottoina. Ne ovat kuin kaksi marjaa ulkonäöltään harmaine turkkeineen, lakritsinvärisine tassuineen ja kauniine täplineen. Eroavaisuuksiakin löytyy, sillä Silmäterä valitettavasti joutui luopumaan toisesta silmästään hoitamattoman silmävaivan vuoksi. Se ei kuitenkaan paljoa menoa haittaa, sillä Silmäterä pysyy hyvin tomeran Saana-toverinsa vauhdissa mukana.

Kun Saana ja Silmäterä saapuivat kotihoitoon, ei vauhti kuitenkaan ollut vielä kovin reipasta. Sen sijaan ne lymyilivät piilossa kotihoitajien saunatiloissa. Silmäterä oli lopulta rohkeampi ja uskaltautui tutkimaan muuta asuntoa, mutta Saana pysyi usean viikon ajan piilossa pesutornin päällä turvassa katseilta ja kosketuksilta.

Kotihoitajat alkoivatkin olla Saanasta hiukan huolissaan, koska se ei aluksi meinannut uskaltautua kylpyhuoneesta pois, mutta lopulta molemmista kissoista on kuoriutunut hurmaavia, sosiaalisia ja juttelevaisia neitejä. Koska Saanassa ja Silmäterässä on jonkin verran egyptinmauta, ne kurnuttavat, ääntelevät ja kujertavat moninaisilla tavoilla kotihoitajilleen arkitouhujen lomassa – ja totta kai niille täytyy jutella takaisin! Aamuisin ne hyppäävät iloisina sänkyyn pyytämään aamuruokaa, ja iltaisin kaksikon rutiineihin kuuluu muun muassa kunnon leikkipaini, joka on niin viihdyttävä, että illan telkkariohjelmat jäävät siinä kakkoseksi.

Terveyshuolilta ei ole kuitenkaan vältytty. Silmäterä on hieman ravistellut päätään, minkä vuoksi on herännyt epäilys, että korvissa on jotakin häikkää. Saanalla puolestaan loppui äskettäin silmätippakuuri vuotavan silmän vuoksi, mutta vaiva ei silti näytä talttuakseen. Koska Saana ja Silmäterä ovat sukusiitoksen seurausta, kaikkea yllättävää huolta voi vielä tulla eteen. Siispä Saana ja Silmäterä pyytävätkin kernaasti itselleen sponsoria, joka auttaisi niiden terveydenhuoltokulujen kattamisessa. Vastineeksi tämä kaksikko lupaa useita vauhdikkaita ja yllätyksellisiä käänteitä kotihoitajien ja sponsorien iloksi. Tervetuloa mukaan seuraamaan tämän vauhtikaksikon elämää!

Haluan kodittoman eläimen sponsoriksi

Avaa lomake

Haluan kodittoman eläimen sponsoriksi    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat ohjeet tähän osoitteeseen.    Voit lukea lisää Rekku Rescue ry:n tietosuojakäytännöistä täältä.